Az animációs Avatar

- filmrakat | 2013. április 17. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Animációs Avatarnak becézik A Zöld urai című animációs filmet már jóval a megjelenése előtt. (Mozibemutató: 2013. május 21. Forgalmazza az InterCom.) Írásunk megismerteti a mozirajongókat az animációs film szereplőivel és bemutatjuk a második szinkronos filmelőzetest.

A Zöld urai animációs film plakátja

A Zöld urai animációs film [+6] plakátja

A Zöld urai dióhéjban

A hihetetlenül tűéles 3D képek és az animációs trükkök egy eddig sosem látott dzsungel civilizációt varázsolnak a mozivászonra. A sikerre ítéltetett történet szerint a világunkkal párhuzamosan létezik egy mindeddig ismeretlen dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán Mary Katherine a fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot.

A második szinkronos előzetes!

http://youtu.be/rZtca4emDzY

Animációs hősök: harcosok, csigák, egyebek

Tekintsük át a Zöld urai című film fontosabb szereplőit egyenként!

RONIN

Ronin az erdőt védő gárda parancsnoka: harcedzett, kemény és elszánt. Jelszava: „egy fán, sokféle levél”. Ha kell küzd, akár az életét is kockáztatja a jó ügy érdekében. Amikor megtámadják az erdőt és bálványozott királynője veszélybe kerül, ő fegyverrel a kézben harcosai élére áll. Bátorság, vakmerőség és száraz humor segíti küzdelmét.

A Zöld urai: miniatűr élőlények kalandjai

A Zöld urai animációs film: miniatűr élőlények kalandjai  A képen Ronin.

NOD

Szeret bulizni, élvezi, hogy jóképű. Azonnal kapható mindenféle vad kalandra, de nem igazi csapatjátékos. Sokáig ő is az erdőt védő harcosok sorában szolgált, de lázadó természete nem fért össze az ottani fegyelemmel. Amikor egy emberlány eltéved az erdőben, és belép az ő világukba, és amikor rádöbben, milyen sokat veszíthet, azt is megérti, mi kell ahhoz, hogy igazi hős legyen belőle.

A Zöld urai 3D-s kaland gyerekeknek és felnőtteknek

A Zöld urai 3D-s kaland gyerekeknek és felnőtteknek. A képen: Nod

TARA KIRÁLYNŐ

Tara az erdő népeinek királynője, de sokkal több annál. A gyönyörű, erős és okos uralkodónőből árad az erdő életereje. Hatalmát és felelősségét tisztelettel, együttérzéssel és sok humorral viseli. Amikor veszélybe kerül – nagyon-nagy veszélybe – a természethez fűződő varázslatos kapcsolat segítségével hatalmas szövetségeseket tud mozgósítani. Talán még így sem menekül meg: de a legváratlanabb helyről kap segítséget.

A Zöld urai a dzsungelbeli civilizációban játszódik

A Zöld urai a dzsungelbeli civilizációban játszódik. A képen TARA.

MUB & GRUB

A táplálkozási láncban mélyen állnak, ám a kedvük magasan szárnyal. Csigától már ez is szép teljesítmény. Mub saját magát ellenállhatatlan csábítónak látja, Grub pedig mindent odaadna, hogy beállhasson az erdőt védő gárdába. Egyelőre azonban a királyi gubó őrei: ha ez egyszer kivirágzik, az erdő új királya emelkedik elő belőle. A két barát puhatestű, mégis gerincesebb, mint az erdő sok lakója, és ha keménységre van szükség, meglepő teljesítményre képesek. Többnyire mégis inkább csak viccesek.

NIM GALUU

Felületes szemlélő azt hihetné, hogy Nim Galuu habzsolja az életet és száz lábbal ropja a táncot, ha kell. Igazából bölcs és sokat tapasztalt lény; nélküle egészen másképpen végződne az erdő megmentéséért induló, mindent elsöprő háború.

MANDRAK

Ki tudja, tehetség-e ez vagy átok: Mandrak bármihez nyúl, az tönkremegy. Ő és zsoldosai az erdő védelmezőinek legnagyobb ellenségei. Eddig rejtőzködtek, de most, fiával az oldalán, a totális bosszúra készül. Magának követeli az erdőt – úgy gondolja, az mindig is őt illette meg.

A Zöld urai a jók és a gonoszok harca

A Zöld urai a jók és a gonoszok harca. A képen MANDRAK.

BOMBA

Bomba professzor hóbortos és feledékeny, a tudomány a mindene. Kamasz lányával, Mary Katherine-nel (barátoknak csak: MK) nem nagyon tud mit kezdeni. A prof az erdő közepén álló, omladozó házában él, körülötte titokzatos kísérleti laboratóriumának százféle furcsa masinája. Szenvedélyesen kutatja azt a miniatűr civilizációt, melynek tagjaival még soha nem találkozott. Amikor MK eltűnik, Bomba mikroszkóp alá teszi régi álmait, és végre felfedezi, hogy mi az, amit igazán keres.

MARY KATHERINE (MK)

Mary Katherine (ha jóban akarsz lenni vele, szólítsd MK-nak) eszes, elszánt és makacs – épp olyan, amilyennek egy 17 éves lánynak lennie kell. Nagy kalandra vágyott: most meg is kapja. Hazalátogat gyerekkori otthonába, hogy újra összebarátkozzon a világtól elzárva élő apjával, de hamar ráun annak hihetetlen történeteire, melyek valami “aprónépről” szólnak. Ki tudja, hogyan, a lány átkerül ebbe a másik, miniatűr világba, és onnan nézve minden egészen másképp fest. Ha haza akar jutni, először el kell hinnie, hogy ami történik vele, igaz, azután meg kell szeretnie új világát, végül pedig meg kell mentenie a totális pusztulástól.

A Zöld urai: csodálatos 3D animáció

A Zöld urai: csodálatos 3D animáció, az “animációs Avatar” szereplői

BUFO

Még varangyok közt is ritka az ilyen kemény fickó, pedig azok nem a barátságos természetükről híresek. Vaskézzel irányítja az erdő szerencsejáték-hálózatát és más sötét üzelmekben is részt vesz. Neki csak egy számít: a saját érdeke. A csúcsra tör, és nem válogat az eszközökben.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

One thought on “Az animációs Avatar

  1. dettybee

    Hmm, valamelyik animációs filmre emlékeztet a történet, csak ott a kissrác megy át a manók vagy mik világába és ott csajszi a társa kalandokban. Valaki és a hütymürüttyok.. vagy mi. Egyszerűen nem ugrik be a címe.. megyek, megnézem az HBO GO-n hátha megvan: http://www.hbogo.hu

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − tizenegy =

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább