Az AZ – Második Fejezet Amerikai Premierje

Az - Második fejezet premier az USÁ-ban
Filmsztárok az AZ világpremierjén

A várva várt horror film lassan megérkezik a mozikba, sőt a tengerentúlon már meg is érkezett! A Stephen King tollából született rémtörténet folytatására már Magyarországon sem kell sokat várni. Addig is lássuk, mi történt az USA-ban!

Hamarosan egy másik remek horror film is a hazai mozik műsorára kerül. A címe: Zombieland 2: A második lövés. 2019 októberben jön a 2009-es kultikus Zombieland folytatása!

A legjobban várt horror premierje Los Angelesben

Az AZ – Második fejezet (It: Chapter Two) egyik különlegesen emlékezetes jelenete egy tükörlabirintusban játszódik, ahol egymást keresve bolyong a James McAvoy játszotta felnőtt Bill, egy derryi kisfiú és Pennywise, a vérengző bohóc.

A film régen várt világpremierjén Los Angelesben a sok híres vendég élőben is úgy érezhette, hogy tükrök között jár: hiszen az elsöprő sikerű első részben főszereplő gyerekszereplők, és a 27 évvel későbbi felnőtt magukat játszó színészek együtt vonultak be a Regency Theaterbe, és amikor egymás mellé álltak, akkor vált nyilvánvalóvá, hogy milyen elképesztően jól sikerült a szereposztás.

Talán mert kicsit sem hagyományosan folyt. A premieren Jay Ryan elárulta, hogy egy gyerekkori fotójával győzte meg Andy Muschietti rendezőt: hiába jó képű, izmos férfi ma, valaha duci kisfiú volt. Bill Hader-t viszont azért hívták be, mert a gyerekkori magát játszó Finn Wolfhard ajánlotta: azt mondta, kettejük furcsa humora nagyon hasonlít egymásra.

A premier a moziteremben azzal kezdődött, hogy a színészek, a stáb és a csatlakozó vendégek együtt elénekeltek a Happy birthday-dalt, hogy így köszöntsék a film rendezőjét. Az ünneplés a vásznon sok piros lufival és egy bohóccal folytatódott. Amerikában hódító útjára indult az év – vagy talán az évtized – legrémisztőbb horrorfilmje.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 + tizenkettő =

Scroll to top