Átejtve (2018) amerikai film

Átejtve mozifilm: A vasmacska kölykei filmvígjáték feldolgozása
A vasmacska kölykei filmvígjáték feldolgozása

Egy gazdag, önelégült playboy lesz átejtve az új amerikai vígjátékban. Kate (Anna Faris) a takarítónőként szerződtetett fiatal anyuka áll bosszút gonosz főnökén. A milliárdos yacht tulaj kiesik hajójából, s elveszíti memóriáját. Természetesen a lány ezt cselesen kihasználja.

Akinek a rövid bevezető után A vasmacska kölykei című amerikai vígjáték jut eszébe, az jó helyen kapisgál! Az Átejtve az 1987-es film remake-je, egy kis csavarral fűszerezve. Az előzmény vígjátékban gazdag úrinőt alakító Goldie Hawnt verte át Kurt Russell, a 2018-as filmben pedig a férfi (Eugenio Derbez alakítja) lesz az, akit átver egy gyermekeit egyedül nevelő nő. A két film eredeti címe egyébként azonos: Overboard. Aki ismeri az előzmény filmet, az biztos lehet benne, hogy 2018-ban is egy szórakoztató, vicces vígjáték készült a történetből.

A szereplők között húzónév a Született feleségek sorozattal népszerűvé lett filmsztár, Eva Longoria, aki Kate barátnőjét alakítja. A mozifilm plakátja és adatlapja alatt elolvashatod a sztori rövid összefoglalóját, természetesen ebben a filmajánlóban az egész történetet nem mondhatjuk el. Lejjebb megtalálod a szinkronos előzetest és a film jelenetképeit.

Átejtve mozifilm adatlap, plakát

Átejtve (2018) amerikai mozifilm plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 112 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: Overboard
Forgatókönyv: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon
Szereplők: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah

Rendezte: Rob Greenberg
Hazai mozipremier: 2018. május 31.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…

Jelenetfotók – képek

Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top