Átejtve (2018) amerikai film

Átejtve mozifilm: A vasmacska kölykei filmvígjáték feldolgozása
A vasmacska kölykei filmvígjáték feldolgozása

Egy gazdag, önelégült playboy lesz átejtve az új amerikai vígjátékban. Kate (Anna Faris) a takarítónőként szerződtetett fiatal anyuka áll bosszút gonosz főnökén. A milliárdos yacht tulaj kiesik hajójából, s elveszíti memóriáját. Természetesen a lány ezt cselesen kihasználja.

Akinek a rövid bevezető után A vasmacska kölykei című amerikai vígjáték jut eszébe, az jó helyen kapisgál! Az Átejtve az 1987-es film remake-je, egy kis csavarral fűszerezve. Az előzmény vígjátékban gazdag úrinőt alakító Goldie Hawnt verte át Kurt Russell, a 2018-as filmben pedig a férfi (Eugenio Derbez alakítja) lesz az, akit átver egy gyermekeit egyedül nevelő nő. A két film eredeti címe egyébként azonos: Overboard. Aki ismeri az előzmény filmet, az biztos lehet benne, hogy 2018-ban is egy szórakoztató, vicces vígjáték készült a történetből.

A szereplők között húzónév a Született feleségek sorozattal népszerűvé lett filmsztár, Eva Longoria, aki Kate barátnőjét alakítja. A mozifilm plakátja és adatlapja alatt elolvashatod a sztori rövid összefoglalóját, természetesen ebben a filmajánlóban az egész történetet nem mondhatjuk el. Lejjebb megtalálod a szinkronos előzetest és a film jelenetképeit.

Átejtve mozifilm adatlap, plakát

Átejtve (2018) amerikai mozifilm plakátja

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 112 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: Overboard
Forgatókönyv: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon
Szereplők: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah

Rendezte: Rob Greenberg
Hazai mozipremier: 2018. május 31.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…

Jelenetfotók – képek

Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Mozifilm innen:

Scroll to top