Asterix – Az Istenek otthona (2014) animációs film

Asterix – Az Istenek otthona (2014 – Astérix: Le domaine des dieux) francia animációs film. Asterix és Obelix, a két különösen népszerű képregény- és mozihős látványos és szellemes kalanddal tér vissza: 3D-ben! Animációs mozifilmk a Filmrakatban.

Asterix - Az Istenek otthona (2014) animációs film

Asterix – Az Istenek otthona 3D
Színes francia animációs film – 2014

Eredeti cím: Astérix: Le domaine des dieux
Zene: Philippe Rombi. Eredeti képregény: René Goscinny, Albert Uderzo. Írta: Alexandre Astier. Rendezte: Alexandre Astier, Louis Clichy

Mozibemutató: 2014. december 25. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Obelix

Asterix – Az Istenek otthona 3D: filmajánló

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek. Julius Caesar már nagyon unja ezt a helyzetet, és úgy dönt, taktikát változtat. Ha erővel nem megy, más módon hajtja rabigába a verhetetlennek tűnő gallokat: a civilizáció örömeivel.

A falu közelében építkezés kezdődik: a földből kinövő Istenek otthona minden luxussal, kényelemmel és kényeztetéssel felszerelt, csili-vili új hazát ígér – ennek pedig jóval nehezebb ellenállni, mint a kardoknak meg pofonoknak. Kivéve, ha izmos + agyas hőseink, Asterix és Obelix előrukkol valami ravasz tervvel, mely keresztülhúzza Cézár számításait.

Asterix és Obelix keresztülhúzza Cézár számításait.

Szinkronizált trailer

http://youtu.be/FmQFY_ho_LU

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top