Arnold Schwarzenegger eltüntette a feleségét

Arnold Schwarzenegger eltüntette a feleségét, de nem úgy és nem örökre! Az egykori kormányzó elhidegült a Kennedy-klánhoz tartozó asszonykájától, ezért nem viseli (el).

Bejárta a világot a hír, hogy Arnold Schwarzenegger leleplezte Sacramentóban a róla készített hatalmas portrét, amely diadalmas kormányzóként ábrázolja. Miután lecsillapodtak a kedélyek, valaki figyelmesebben is megnézte a fotó realisztikus festményt, és érdekes dolgot vett észre rajta.

A kedvesen mosolygó kaliforniai kormányzó zakójának bal oldali hajtókáján ügyetlen maszatolás nyoma látható. Mi történhetett? Nos, a válasz egyszerű. Schwarzenegger kormányzóként büszkén viselt egy jelvényt a hajtókán, amely a feleségét, Maria Shrivert ábrázolta. Ez nem volt véletlen, mert a Kennedy-klánhoz tartozó befolyásos asszonynak komoly része volt abban, hogy a filmsztár a politikában is sikert arathatott. Azóta viszont sok idő eltelt már – a portré 2003-ban készült -, a felek elhidegültek egymástól. Válásra ugyan nem került sor, de Schwarzenegger szemlátomást mégsem tartotta helyesnek, hogy felesége képe ott virítson a zakó hajtókáján.
Terminator - vajon ki van a képen?

Schwarzeneggert jövőre ikonikus szerepében, Terminátorként láthatjuk viszont a sorozat régóta várt ötödik részében.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top