Argo 2 díszbemutató

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Balogh Tibi és bandája - Argo 22015. április 30-tól a hazai mozik műsorán – a mozirajongók nagy-nagy örömére – az Argo 2. című új magyar akció vígjáték. A díszbemutatót már megtartották, a nagyszabású eseményen összegyűltek mindazok, akik részt vettek az új rész elkészítésében, és akik fontosnak tartották, hogy együtt drukkoljanak és együtt ünnepeljenek az író-rendező-producer Árpa Attilá-val és édesapjával, a film producerével, Árpa József-fel.

Argo 2 díszbemutató

A kultikus akciófilm második részének díszbemutatóján az Argo 2 stábja. Csak Bicskey Lukács (†) nem lehetett ott…

Az Argo 2 díszbemutatója

A díszbemutató kapcsán összeszedtük azokat az információkat a négy fős bandáról (mert Tyson nem halt meg az első részben!), ami miatt Tibi és társai sztárok lettek Magyarországon.

Balogh Tibi és társai

Balog Tibi (Kovács Lajos) a Főnök. Végtelen intelligenciával rendelkező vezér. Nem ismer sem kompromisszumot, sem kegyelmet. Legfőbb vágya, hogy egyetlen húzással hozzájusson a nagy pénzhez és Malibu tengerpartján töltse nyugdíjas éveit. Balog Tibi közismert mondása:

Bodri b@zmeg!

– A 70 éves Kovács Lajos jelenleg Magyarország egyetlen akcióhőse. Ő az, aki valósan kiugrik egy robbanó házból, kimenekül egy égő sátorból, vagy adott esetben több méter magasból ugrik a mélybe.

Bodri (Scherer Péter) az intéző. Tibi mindenese, kiváló diplomata és sofőr. A banda a családja, lojalitása megrendíthetetlen és bármit képes feláldozni a csapatért.  – Scherer Péter maga vezeti az autót, amit üldöznek, mindeközben nem épp veszélytelen manővereket hajt végre.

Tyson (Kiss József). az ész. Művelt és kifinomult verbális képességekkel megáldott lángész. Tibi legfőbb tanácsadója. Tyson közismert mondása:

Tibi b@zmeg!

Pszicho (Bicskey Lukács). Múltja ismeretlen. Kiléte ismeretlen. Közismert mondása nincs. Nagyjából ennyi.

Természetesen a banda három tagja megjelent a premieren, ahol természetesen ott volt János Szan, a manga arcú Young-Shin Kim  és sok más híresség is.

János Szan (Kulka János) a legendás nindzsa, a Fekete Lótusz. Letette a kardját, hogy megtalálja az élet egyensúlyát, s éles pengéje helyett éles eszét használja. Aztán jött a Tibi. – Kulka János (lenti képen Árpa Attilával) a film nyolcvan százalékában japánul beszél…

A hazai sztárvilág színe-java a premieren

Hírességek az Argo 2 díszbemutatóján

Osvárt Andrea öccsével, Márton-nal érkezett, aki nem mellesleg film egyik betétdalát írta, rajta kívül a Kerekes Band, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda tagjai, valamint az Irie Maffia énekesnője, Sena képviselte a filmben hallható zenekarokat. A zenészek mellett a hazai sztárvilág színe-java is megjelent, így Majká-tól az Irigy Hónaljmirigy tagjain és Bochkor Gábor-on át Lakatos Márk-ig két nagy moziteremnyi néző nevette végig a filmet majd fogadta vastapssal a vászon előtt sorakozó alkotókat.

Andy Vajna a filmipar megújításáért felelős kormánybiztost felesége, Vajna Tímea kísérte el.

A legnagyobb taps után azonban sajnos nem volt meghajló: a vendégek külön megemlékeztek a film egyik feledhetetlen figurájának alakítójáról, a nemrég eltávozott Bicskey Lukács-ról is.

A vetítés utáni koccintáson sok helyről lehetett hallani, hogy Árpa Attila akcióvígjátéka jó eséllyel az év legsikeresebb magyar filmje lesz.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − hat =


Scroll to top