Argo 2. magyar akciófilm

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Argo 2. (2015) magyar akciófilmAki alábecsüli Balog Tibit és válogatott bandáját, az örökre megemlegeti! Feltéve ha túléli az eseményeket… Tibi, Bodri, Tyson és Pszicho visszatérnek a mozikba! Az Argo 2-ben egy titokzatos megbízás körül forognak az események, amelyben érintett a japán maffia, a Tejesember, a bosszúszomjas Hangyás Dzsoni és az egész szlovák hadsereg. Filmajánló a Filmrakatban.

Argo 2. magyar akciófilm (+12)

színes magyar akciófilm/vígjáték, 2015

Gyártó: Argo 2 Production
Főszereplők: Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János. Fényképezte: Christoph Vitt. Filmzene: Czomba Imre. Eredeti zene: Kerekes Band. Díszlettervező: Galambos István. Jelmeztervező: Homonnay Gábor.
Producer: Árpa József, Árpa Attila. Írta: Huszár Péter, Trunkó Bence, Árpa Attila.
Rendezte: Árpa Attila

Mozibemutató: 2015. április 30. Forgalmazza az InterCom.

Aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban.

Filmajánló
Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak. Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre. A bajt a roma maffia feje (Nagypál Gábor) fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin. A hajsza során Tibiék mindezeken túl japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy zsével Malibu tengerpartjára szökjenek, radikálisan csökken.

Tibiék nyomában a japán bérgyilkosok
De aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban.

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 − egy =


Scroll to top