Apavadászat (2017) amerikai vígjáték

Olvasói értékelés: (2 szavazat, átlag: 5,00

Egy anya, de több szóba jöhető apa is van a fiúk életében. Mit tehetnének? Elindulnak megkeresni az igazi apucit! … Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg a szinkronizált előzetest és a jelenetfotókat a plakát alatt!

Apavadászat

Plakát, adatlap

Apavadászat (2017) amerikai vígjáték plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 113 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Father Figures

Forgatókönyv: Justin Malen
Szereplők: Owen Wilson, Ed Helms, JK Simmons, Glenn Close, Terry Bradshow, Ving Rhames

Rendezte: Lawrence Sher

Hazai filmpremier: 2018. január 4.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Az anyjuk (Glenn Close) újra férjhez megy, és a nagy napon bevallja két felnőtt fiának (Owen Wilson + Ed Helms), hogy hazudott nekik. Eddig mindig azt mesélte, hogy az apjuk réges-régen meghalt, de most elárulja, hogy igazából sosem volt benne biztos, ki az apa – de az igazság valahol egy amerikai foci csapat környékén keresendő.

A két testvér világ életében híres volt a rossz döntéseiről. Hát, most úgy határoznak, hogy megkeresik a lehetséges apákat, és kiderítik, kitől kérhetnek ezentúl zsebpénzt.
Nekivágnak a nagy utazásnak: a lehetséges apák feltérképezése során őrült dolgok esnek meg velük, és ők nem kerülnek közelebb az igazsághoz… de legalább nem is tanulnak semmit az egészből.

A Másnaposok-trilógia mindig rosszul járó főbalekje (Ed Helms) és a sajátos humorával minden vígjátékból kiragyogó Owen Wilson a főszereplője ennek a meghökkentő ötletektől sem visszariadó, dilis és kedves vígjátéknak.

Jelenetfotók – Képek

Apavadászat (2017) jelenetfotó
Apavadászat - a fiúk
Apavadászat - az egyik apajelölttel

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top