Az Apáca (2018) amerikai film

AdatlapTartalomJelenetfotókFilmelőzetes

Az apáca - klasszikus olasz horror film nyomán
Az apáca, a Démonok között-univerzum új darabja

A horrorfilm Valak, az apáca képében megtestesülő démon története. A sátán küldötteként az erdélyi Fogarasföldön, egy kolostorban szedi áldozatait. 1952-őt írunk, a Vatikán küldöttséget küld, hogy kivizsgálják az ügyet.

Valak a rémisztő apáca alak a Démonok között 2-ben már számolatlan vérfagyasztó percet okozott. Úgy tűnik így lesz ez ebben a horror filmben is…

A Warner Bros elkészítette Az Apáca 360º-os előzetesét, melyben egy kolostorlakó szemszögéből nézhetünk körül a rémisztő helyszínen, miközben próbálunk kijutni az épületből. Az interaktív videót megtalálod itt a filmajánló alján, a magyar nyelvű előzetes alatt!

Hirdetés

Az Apáca plakátja

Az Apáca (2018) amerikai film plakátja

Azóta történt: 2021-ben is nézhetnek démonos történetet a mozirajongók. Az új horror film egy fiatal nőről szól, aki félelmetes démonokat szabadít el, amikor a kómában lévő anyjával sikerül kapcsolatot teremtenie. Címe: Démoni. A rendezői széket pedig az egyik legismertebb horror rendező foglalta el: Neill Blomkamp.

Apáca teljes filmadatlap

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 96 perc
Korhatár: 16 év
Műfaj: horror film,
Nemzetközi filmadatbázis: The Nun
Forgatókönyv: James Wan, Gary Dauberman
Szereplők: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Bonnie Aarons, Demián Bichir, Lili Bordán, Ingrid Bisu , Sandra Teles, Sandra Rosko, August Maturo
Rendezte: Corin Hardy
Hazai mozipremier: 2018. szeptember 6.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba.

Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba.

Valami rosszra készültek, de nem ennyire rosszra. Amivel itt találkoznak, az olyan ősi és olyan gonosz, hogy talán még a hit ereje sem elég rá, hogy megóvja őket. Valak ő, az apáca képében megtestesülő démon, a sátán küldötte.

Az elmúlt évek legsikeresebb horror-sorozatait jegyző James Wan producerként és rendezőként is bizonyította már, hogy mennyire szereti és mennyire érti a műfajt. A Démonok között-sorozat valamint a belőlük leágazó Annabelle-filmek mellet most új figurát kelt életre: Valak feltűnt már a Démonok között-ben és az Ananbelle-ben is, de most mutatja ki igazán a foga fehérét.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

360º-os előzetes

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Scroll to top