Ansel Elgort kedves mosolya elég volt

Ansel Elgort elmondja miért nem volt nehéz dolga a Nyomd, bébi, nyomd című film egyes jeleneteinek felvételeinél.

Bébi begördült végre Európába. Edgar Wright kultrendező új filmje, a Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver, hazai bemutató: június 29.) kontinenspremierjére ott került sor, ahol a legnagyobb filmek legnagyobb gálavetítéseit tartják: a londoni Leicester Square-en. A rendező mellett természetesen felsorakoztak a film sztárjai: Ansel Elgort, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Lily James és Jon Hamm is végigsétált a vörös szőnyegen, bár ehhez a filmhez a száguldás illett volna.

Nyomd, bébi, nyomd -  Ansel Elgort
Az elsöprő lendületű és különleges látványvilágú bankrablós film főhőse ugyanis a gengszterek kölyökképű sofőrje: őt alakítja Elgort, aki azt mondja, hiába nagyon látványos, nagyon akciódús, nagyon ritmusos a film, neki könnyű volt a forgatás.

– Már a legelején olyan forgatókönyvet kaptam, hogy mindenütt be volt írva, melyik zene szól majd éppen – nyilatkozta a Csillagainkban a hiba óta igazi sztárrá vált színész. – Tudtam, hogy olyan film készül, amilyen nem volt még. A forgatás meg laza volt: ha reggel nem késtem el, és tudtam a szövegem, akkor már mindenki elégedett volt velem. Úgyis minden jelenetemben ott volt mellettem Kevin Spacey vagy Jamie Foxx vagy Jon Hamm… ők jóra csinálták a jelenetet, én meg kedvesen mosolyogtam mellettük. Ennyi.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top