Ansel Elgort kedves mosolya elég volt

Ansel Elgort elmondja miért nem volt nehéz dolga a Nyomd, bébi, nyomd című film egyes jeleneteinek felvételeinél.

Bébi begördült végre Európába. Edgar Wright kultrendező új filmje, a Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver, hazai bemutató: június 29.) kontinenspremierjére ott került sor, ahol a legnagyobb filmek legnagyobb gálavetítéseit tartják: a londoni Leicester Square-en. A rendező mellett természetesen felsorakoztak a film sztárjai: Ansel Elgort, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Lily James és Jon Hamm is végigsétált a vörös szőnyegen, bár ehhez a filmhez a száguldás illett volna.

Nyomd, bébi, nyomd - Ansel Elgort
Az elsöprő lendületű és különleges látványvilágú bankrablós film főhőse ugyanis a gengszterek kölyökképű sofőrje: őt alakítja Elgort, aki azt mondja, hiába nagyon látványos, nagyon akciódús, nagyon ritmusos a film, neki könnyű volt a forgatás.

– Már a legelején olyan forgatókönyvet kaptam, hogy mindenütt be volt írva, melyik zene szól majd éppen – nyilatkozta a Csillagainkban a hiba óta igazi sztárrá vált színész. – Tudtam, hogy olyan film készül, amilyen nem volt még. A forgatás meg laza volt: ha reggel nem késtem el, és tudtam a szövegem, akkor már mindenki elégedett volt velem. Úgyis minden jelenetemben ott volt mellettem Kevin Spacey vagy Jamie Foxx vagy Jon Hamm… ők jóra csinálták a jelenetet, én meg kedvesen mosolyogtam mellettük. Ennyi.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top