Annie amerikai zenés vígjáték (2015)

Az Annie egy legendás Brodway musical feldolgozása, melyben Cameron Diaz egy gonosz árvaházi nevelőt, Jamie Foxx pedig egy feltörekvő milliomost alakít. A kis árva Annie humorban bővelkedő története. Filmajánló a magazinban.

Annie (Quvenzhane Wallis)

Annie (+6)
Színes amerikai zenés családi vígjáték – 2015

Eredeti cím: Annie
Főszereplők: Jamie Foxx, Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne. Fényképezte: Michael Grady. Zene: Greg Kurstin. Látvány: Marcia Hinds. Írta: Thomas Meehan, Harold Gray, Aline Brosh McKenna, Will Gluck, Emma Thompson
Rendezte: Will Gluck

Mozibemutató: 2015. január 22. Forgalmazza az InterCom.

A gonosz főnéni (Cameron Diaz)

Annie – Filmajánló

Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada – és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő – szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála.

Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi.

A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni. Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait – és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

A legendás Broadway-musicalt Az ördög Pradát visel írója változtatta 21. századi, izgalmas, játékos történetté

Annie – szinkronizált előzetes

 

Annie (2015) amerikai zenés vígjáték

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top