Anne Hathaway szerint Matthew McConaughey volt a legkeményebb

Ahogy elkezdődtek a Csillagok között című sci-fi sajtótájékoztatóval egybekötött díszbemutatói, úgy tudunk meg egyre többet a forgatás kulisszatitkairól is. Most például azt, hogy Anne Hathaway miért csodálta forgatás közben kollégáját…

Csillagok között (2014 - Interstellar) amerikai sci-fi, akciófilm
Anne Hathaway és Matthew McConaughey az űrhajóban

A New York-i premier után végre az első beszámolók is bizonyítják, amit régóta sejtünk: Christopher Nolan új sci-fije, a Csillagok között (+12 – Interstellar) korszakos jelentőségű, minden szempontból hatalmas film. A pusztuló Földről új bolygóra induló emberiség számára otthont kereső űrhajósok az év egyik legnagyobb sikerét hozhatják. Nem is csoda, hogy az eddigi fegyelmezett hallgatást megtörő színészek nemcsak büszkélkednek, panaszkodnak is, amikor a forgatásról nyilatkoznak.

Anne Hathaway - Paramount Pictures and Warner Brothers Present The New York Premiere of "INTERSTELLAR"
Anne Hathaway a New York-i díszbemutatón

– Azt hittem, ha nem testhezálló macskanőjelmezt, hanem űrruhát kell viselnem egy filmben, végre nem muszáj tornázással kínoznom magam forgatás előtt – mondta a premier előtti sajtótájékoztatón Anne Hathaway. – De aztán kiderült, olyan nehéz a szkafander, hogy erre még inkább edzenem kellett.

A 165 millió dollárból forgatott film szereplői arra is panaszkodtak: a közös munkát csak az bírta ki, akinek vasból volt a hólyagja. Christopher Nolan nem szeret szünetet tartani, és utálja, ha arra kell várni, míg egy színészt a ruhások kihámoznak majd visszaöltöztetnek a jelmezébe.

Matthew McConaughey volt köztünk a legkeményebb – mondta Hathaway. – Ő sosem hagyta, hogy rá várjunk.

Csillagok között (12) (Interstellar, már a mozikban)

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top