Annabelle

Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult: egy sátánista szekta tombol a fiatal házaspár otthonában. A horrofilm különleges főszereplője egy baba, mely akár ma is megtekinthető egy okkult múzeumban. Filmajánló a Filmrakatban.
Annabelle jelenetfoto (2)

Annabelle (+16)
2014 – színes amerikai horrorfilm

Eredeti cím: Annabelle

Főszereplők: Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin. Fényképezte: James Kniest. Zene: Joseph Bishara Látvány: Douglas Cumming. Írta: Gary Dauberman. Producer: James Wan. Rendezte: John R. Leonetti.

Mozibemutató: 2014. október 16. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Annabelle – Filmajánló (Horror!)

A Démonok között (The Conjuring) a tavalyi év egyik legkülönlegesebb és legfélelmetesebb horrorfilmje volt, ám az igazságnak csupán egy részét beszélte el. A lényeg kimaradt: ez a film Annabelle eredetéről beszél. A különleges babát nem a filmesek találták ki: jelenleg is vitrinbe zárva látható egy okkult múzeumban: a terembe, ahol kiállították, ritkán mer bárki bemenni, csupán egy lelkész jár be hozzá, hogy havonta kétszer megáldja.

Annabelle, egy csodás baba ajándékba

Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult. John Form csodálatos ajándékkal lepi meg terhes feleségét, Miát: egy régi babával. De a családi békét hamarosan szörnyű események dúlják fel; egy éjjel a fiatalok házára egy sátánista szekta tagjai törnek rá. És a nyomukban nemcsak vér és fájdalom marad – elszabadítanak a házban valamit, ami sokkal borzasztóbb náluk. Ő Annabelle…

A Démonok között sikere folytatható, sőt felül is múlható: ez a film a már ismert történet kezdeteit beszéli el, és még találékonyabban ijesztgeti nézőit.

Filmelőzetes angol nyelven

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top