Annabelle – a horror velünk van

Annabelle egy létező baba, amelyet valóban megszállt egy ártó szellem. A róla szóló, megtörtént eseményeken alapuló horrorfilmet október 16-tól mutatják be a mozik.

Annabelle - horrorfilm

Annabelle Torontóban

Augusztus végén több mint 80 000 rajongó látogatta meg Kanada legnagyobb horror-, képregény- és fantasy film fesztiválját, a Fan Expót, melyet az idén éppen a 20. alkalommal rendeztek meg Torontóban. A Conjuring – Démonok között előzményfilmje, az Annabelle (18) alkotói ezt az alkalmat használták ki, hogy bemutatkozzanak mindazoknak, akik már nagyon várják az elátkozott babáról szóló történetet.
A megtestesült démonokról szóló film igaz történet alapján készült. Az Annabelle-baba, amit megszállt egy ártó szellem, valóban létezik: egy connecticuti múzeumban őrzik egy hermetikusan lezárt tárolóban, melyet kéthetenként megáld egy pap.

A gyűlés kedvéért azonban Kanadába szállították, és kiállították a programok helyszínéül szolgáló kongresszusi központ előcsarnokában. Mivel ki volt rá írva, hogy tilos közel menni hozzá, természetesen nagyon sokan álltak mellé, hogy selfie-zzenek vele. És aztán halálra rémüljenek.

A Fan Expo második napjától kezdve ugyanis a baba helyére egy tökéletesen elmaszkírozott nő ült, aki, ha már elég közel merészkedtek hozzá, előugrott a vitrinjéből, és átölelte áldozatát. Kiderült: a legtöbb horrror rajongónak gyengék az idegei: mindenki sikított, hatalmasat ugrott, és volt vámpírjelmezes, aki elsírta magát…

De legalább mind megjegyezték, ki az az Annabelle…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − 1 =


Scroll to top