Anna And The Barbies – Álmatlan (2017) magyar zenés film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját. A rendhagyó fellépésről különleges koncertfilm készült… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Anna And The Barbies – Álmatlan

Plakát, adatlap

Anna And The Barbies – Álmatlan (2017) magyar zenés film

Színes, magyar film, készült 2017-ben, hossza 78 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Anna And The Barbies – Álmatlan

Forgatókönyv: Pásztor Anna, Porkoláb Norbert, Tanca Norbert
Főszereplő: Pásztor Anna

Rendezte: Porkoláb Norbert, Tanca Norbert

Hazai filmpremier: 2017. szeptember 28.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját, mely az Utópia turné része volt.

Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt. A film tökéletesen megmagyarázza az „Anna and the Barbies jelenség” lényegét, miközben lenyűgöző felvételek segítségével nyerhetünk betekintést a fantasztikus hangulatú koncertbe. Az alkotás reprodukálja a koncertélményt, benne felhangzanak a legismertebb slágerek, de az Álmatlan sokkal több mint egy koncertfilm: felfedi az „AATB gépezet” lelkét, motivációját és titkait.

A filmet a rendezők rendhagyó helyszínen, a Fővárosi Nagycirkuszban vették fel. A háromszázhatvan fokos térben megrendezett, cirkuszi elemekkel, artistákkal, különleges díszlettel és vizuállal dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették. Az amúgy sem hétköznapi koncert mellett dokumentarista stílusban felépített történetszál mesél a zenekar belső világáról, a beszélő fejes dokumentumfilmek stílusában. A rendezők szerint az ilyen jellegű filmeknek itthon még nincs hagyománya a hazai zenei- és filmes körökben, így mindenképpen egy úttörő, stílusteremtő alkotás készült.

Jelenetfotók – Képek

Anna And The Barbies – Álmatlan (2017) magyar zenés 1
Anna And The Barbies – Álmatlan (2017) magyar zenés 3
Anna And The Barbies – Álmatlan (2017) magyar zenés 2

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top