Angyalok diktálták a divatot az akciófilmben

Angyalok diktálták a divatot az akciófilmben
Szerinted milyen ruhát választottak a filmsztárok?

Meglepődtél azon, hogy angyalok diktálták a divatot az akciófilmben? Nos annyira nem lesz meglepő a dolog, ha tudod: a 2019-es Charlie Angyalai főszereplői alakították a saját ruhatárukat az új filmben. De miért történt ez? Elmondja a film rendezője, Elizabeth Banks.

A ruhák, a kosztüm, a díszlet egyaránt fontos szerepet játszhat a filmben. Nem véletlen, hogy külön szakember ügyel a maszkra, a ruházatra, a díszletre. Mégis van olyan – mint ebből az írásból is kiderül – hogy a rendező a színészeire bízza a választást.

Elizabeth Banks: "mindenki azt visel, amit akar..."

A Charlie angyalai (Charlie’s Angels, hazai bemutató: november 28.) ezúttal igazán lazák. Szépek, erősek és remélhetőleg legyőzhetetlenek. És közben folyamatosan jól érzik magukat – talán azért, mert az új filmnek nemcsak az akcióhősei, hanem a rendezője is nő. És ez sok mindent megváltoztatott a forgatás során.

– Volt egy mantránk, amit folyton elmondtam a Charlie angyalai forgatása közben – avatta be újságírókat Elizabeth Banks színésznő/rendező abba, hogy miben különbözik a női akciófilm a férfitól –: mindenki azt visel, amit akar, amiben csinosnak érzi magát, és mégis kényelmes. A három főszereplő: Kirsten Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska maga döntötte el, hogy miben lépjen a kamera elé. Ebben a szellemben készült az egész film: és szerintem, egy nőn – még ha férfiakkal küzdő titkos ügynök is – azonnal látszik, ha jól és kényelmesen érzi magát, és közben tudja, hogy nagyon jól néz ki…

Hogy az Angyalok nagyon jól néznek ki, az nem vitás. Hogy a választott ruhák mennyire befolyásolják majd a divatot, az kiderül a film után.

Charlie Angyalai (2019) amerikai film
Angyalok 2019: Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska.

Filmajánló: Charlie Angyalai 2019-ben is megoldják a legbonyolultabb bűnügyeket! Az Angyalok szerepében ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska látható. Itt megnézheted a filmajánlót a szinkronizált előzetesekkel: Charlie Angyalai (2019)

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

öt × 4 =

Scroll to top