Angyalok diktálták a divatot az akciófilmben

Angyalok diktálták a divatot az akciófilmben
Szerinted milyen ruhát választottak a filmsztárok?

Meglepődtél azon, hogy angyalok diktálták a divatot az akciófilmben? Nos annyira nem lesz meglepő a dolog, ha tudod: a 2019-es Charlie Angyalai főszereplői alakították a saját ruhatárukat az új filmben. De miért történt ez? Elmondja a film rendezője, Elizabeth Banks.

A ruhák, a kosztüm, a díszlet egyaránt fontos szerepet játszhat a filmben. Nem véletlen, hogy külön szakember ügyel a maszkra, a ruházatra, a díszletre. Mégis van olyan – mint ebből az írásból is kiderül – hogy a rendező a színészeire bízza a választást.

Elizabeth Banks: "mindenki azt visel, amit akar..."

A Charlie angyalai (Charlie’s Angels, hazai bemutató: november 28.) ezúttal igazán lazák. Szépek, erősek és remélhetőleg legyőzhetetlenek. És közben folyamatosan jól érzik magukat – talán azért, mert az új filmnek nemcsak az akcióhősei, hanem a rendezője is nő. És ez sok mindent megváltoztatott a forgatás során.

– Volt egy mantránk, amit folyton elmondtam a Charlie angyalai forgatása közben – avatta be újságírókat Elizabeth Banks színésznő/rendező abba, hogy miben különbözik a női akciófilm a férfitól –: mindenki azt visel, amit akar, amiben csinosnak érzi magát, és mégis kényelmes. A három főszereplő: Kirsten Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska maga döntötte el, hogy miben lépjen a kamera elé. Ebben a szellemben készült az egész film: és szerintem, egy nőn – még ha férfiakkal küzdő titkos ügynök is – azonnal látszik, ha jól és kényelmesen érzi magát, és közben tudja, hogy nagyon jól néz ki…

Hogy az Angyalok nagyon jól néznek ki, az nem vitás. Hogy a választott ruhák mennyire befolyásolják majd a divatot, az kiderül a film után.

Charlie Angyalai (2019) amerikai film
Angyalok 2019: Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska.

Filmajánló: Charlie Angyalai 2019-ben is megoldják a legbonyolultabb bűnügyeket! Az Angyalok szerepében ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska látható. Itt megnézheted a filmajánlót a szinkronizált előzetesekkel: Charlie Angyalai (2019)

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =


Scroll to top