Angry Bird mozifilm

Angry Bird mozifilmMozifilm készül napjaink egyik legnépszerűbb okostelefonos játékából, az Angry Birdsből. A gyártók a Disney pozíciójára törnek?

A dühös madarak nem is olcsók. A 3D-ben készülő Angry Birds-film (bemutató: 2016 nyara) költségvetése meghaladja a 75 millió dollárt. A világ egyik legismertebb játékát, minden idők legtöbbet letöltött fizetős appját gyártó Rovio így egyúttal a finn filmtörténet legnagyobb költségvetésű filmjét készíti el, körülbelül a tízszeresét költve az eddigi rekorder gyártási költségének.

– Sok rosszat mondhatnak ránk, de azt biztos nem, hogy gyávák volnánk – nyilatkozta a cég vezetője, Pekka Rantala múlt heti sajtótájékoztatóján. A teljes igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy az animációs vígjáték amerikai és angol szakemberek segítségével készül, és a Sony fogja forgalmazni. De hogy a bátorságát megmutassa, a cégvezető azt is mondta: cége célja, hogy ők legyenek a 21. század Disneyje.

Az Angry Birds filmben a figuráknak a Bérhaverok-ban éppen megismert Josh Gad valamint Jason Sudeikis és Peter Dinklage kölcsönzi a hangját.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =


Scroll to top