Angelina és Brad: múltszázadi romantika

Számtalan egyszerű módja van a kapcsolattartásnak akkor is, ha az ember külön földrészen tartózkodik kedvesétől, azonban mi lehet romantikusabb, mint egy kézzel írt szerelmes levél? Angelina Jolie és Brad Pitt megállította az időt: az okostelefonok, tabletek, PC-k korában hagyományos módon leveleztek egymással!

Angelina Jolie és Brad Pitt kitűnően érezte magát a Z világháború díszbemutatóján
Angelina Jolie és Brad Pitt korábban, a Z világháború díszbemutatóján

Kézzel írt szerelmes leveleket küldött egymásnak Angelina Jolie és Brad Pitt, mialatt a világ két végén forgattak – számolt be róla az ausztrál TV Week magazin.

Miközben Brad Pitt Londonban a Fury című háborús filmdráma forgatásán vett részt, Angelina Jolie 2013-ban Ausztráliába költözött közösen nevelt 6 gyermekükkel, ahol Laura Hillenbrand Unbroken című regényének filmadaptációján dolgozott. A film, amely a színésznő második rendezése, Louis Zamperini olimpikon és második világháborús hadifogoly életének történetén alapul.

“Elhatároztuk, hogy úgy teszünk mintha abban az időben élnénk, én a csendes-óceáni, míg ő az európai hadszíntéren lenne” – árulta el a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy romantikusnak tartotta a levélváltást.

Jolie és Zamperini
Angelina Jolie és Louis Zamperini

 

Angelina Jolie elmondta, hogy még tudott mutatni egy nyers változatot a filmből Zamperininek, aki júliusban hunyt el 97 éves korában. A Rendíthetetlen című életrajzi film január 15-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: MTI / tvweeklogieawards.com.au

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top