Amnéziában szenved Nicole Kidman

- filmrakat | 2014. október 28. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Természetesen csak az Amnézia című film főszereplőjeként kínozza a betegség Nicole Kidman Oscar-díjas színésznőt! A Mielőtt elalszom című világsikerű regényből készült filmben Kidman partnerei: Colin Firth és Mark Strong. Nicole Kidman beszél a filmről és a kétszeres Oscar-díjas Colni Firth-szel való munkáról.

Amnézia jelenetfotó
A történet szerint Christine (Nicole Kidman) egy baleset következtében mindent elfelejt, ami addig történt vele. Azt is, ami tíz évvel ezelőtt, és azt is, ami tegnap történt. Ám ahogy nagy nehezen, lassacskán összeilleszti a valóság mozaikdarabkáit, rémísztő titkokra eszmél: kiderül, hogy körülötte senki és semmi nem az, aminek látszik…

Az első pillanattól kezdve izgalmasnak találtam a terveket – mondja Kidman. – A könyv óriási siker volt, és mindenki borzasztóan lelkesedett, akinek elmeséltem, hogy játszom a regényből készülő filmben. Azt mondták, alig várják, hogy mozikba kerüljön.

Az Amnézia kategóriáját tekintve hideglelős pszichológiai thriller, melyben Colin Firth Christine férjét, Bent alakítja, Mark Strong pedig dr. Nash-t az orvost, aki segít(?) Christine-nek, hogy visszataláljon emlékeihez.

Nicole Kidman második alkalommal játszik együtt Colin Firth-szel, előző közös munkájukat, A háború démonjait 2013-ban mutatták be a filmszínházak.

Colinnal dolgozni nagyszerű feladat. Könnyed, elegáns stílusú, érzékeny a részletekre, és azon kevesek közé tartozik, akik tudnak hallgatni és figyelni – mondja a színésznő. – Ezek nélkül a tulajdonságok nélkül sok jelenet egyszerűen elsikkadna. Vele azonban pillanatok alatt egymásra hangolódunk, és egymás legapróbb rezdüléseire is képesek vagyunk reagálni. Colin rendelkezik az angolok legkiválóbb tulajdonságaival: okos és művelt ember, aki kedves, udvarias, és fanyar humorával szívesen elszórakoztatja társaságát. A filmben van egy-két brutális és félelmetes jelenet, amelyben rettenetes dolgokat kell művelnie… de ezek szükségesek voltak ahhoz, hogy súlya legyen a történetnek.

Nicol Kidman beszél a filmről és a kétszeres Oscar-díjas Colni Firth-szel való munkáról.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × kettő =

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább