Ami történt, megtörtént

Focus - A látszat csal (2015) amerikai akció vígjátékWill Smith és Margot Robbie között biztosan volt intim együttlét, ám mielőtt bárki rosszra gondol: ami köztük volt azt mindig rögzítette a kamera! Smith elmondja, mit szólt a felesége az erotikus jelenetekhez.

Elég a pletykákból! Will Smith és a nála 22 évvel fiatalabb partnernője, Margot Robbie között nem történt semmi a Focus – A látszat csal (16) forgatásán – illetve, ami történt, az a kamerák előtt zajlott. És erről a legmagabiztosabban Jada Pinkett Smith nyilatkozik, aki nagyon bízik a férjében: még az erotikus jelenetek sem zavarják.

– Amikor megtudta, hogy Margot lesz a partnerem, csak annyit mondott: „Ne hozz rám szégyent, legyél nagyon jó formában – nyilatkozta Smith, aki egyébként, a thriller-vígjáték tanúsága szerint nagyon jó formában van. A felesége mégis e szavakkal óvta: – Ne hagyd, hogy az a csaj kicsináljon a vásznon”!

Bár a forgatás a hírek szerint nagyon jó hangulatban zajlott, Jada egyszer sem ment látogatóba a stúdióba. Bár a férje többször is hívta, ő úgy érezte, a jelenlétével csak zavarná a munkát.

A film főszereplője egy mesterszélhámos, aki tanítványt fogad: és együtt (vagy egymás ellen) készülnek a nagy dobásra. De közben szerelmesek is lesznek egymásba – kivéve, persze, ha csak átverés az egész…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 15 =


Scroll to top