Amerikai bérgyilkos (2017) amerikai akció thriller

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mitch Rapp, az elit CIA-ügynök alakját az ismert bestseller-író, Vince Flynn alkotta, és olyan nagy sikert aratott az olvasók körében, hogy a könyvnek azóta számos folytatása is született. A 2010-ben megjelent Bérgyilkos című regény adta az alapot a Michael Cuesta thrilleréhez. Filmajánló jelenetfotókkal és előzetesekkel.

Amerikai bérgyilkos

Plakát, adatlap

Amerikai bérgyilkos (amerikai akció-thriller 2017) » Filmek

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 111 perc

Korhatár: 18 év

Eredeti cím: American Assassin

Forgatókönyv: Vince Flynn regénye alapján a forgatókönyvet írta:
Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick, Marshall Herskovitz
Szereplők: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Shiva Negar

Rendezte: Michael Cuesta

Hazai filmpremier: 2017. szeptember 14.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Mitch Rapp (Dylan O’Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.

Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

A rendező számos nagysikerű TV-sorozatot jegyez, többek között a Golden Globe-, és Emmy-díjas Homeland: A belső ellenség több epizódját is.

Az Amerikai bérgyilkos mindenre elszánt szuperügynökét, a Teenwolf – Farkasbőrben TV-sorozat és a Mélytengeri pokol sztárja, Dylan O’Brien kelti életre, a kemény kiképzőtiszt szerepében a nagy veterán Michael Keaton látható, míg a CIA toborzótisztjét, a Szemfényvesztők 2-ben is feltűnt Sanaa Lathan játssza.

Jelenetfotók – Képek

Amerikai bérgyilkos (American Assassin) 1

Amerikai bérgyilkos (American Assassin)
Amerikai bérgyilkos (American Assassin) 2

Fotók: Freeman Film

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top