Quantcast

Amanda Seyfried különös dolgai napvilágra kerültek

Amanda Seyfried napjaink egyik legkeresettebb filmsztárja, akinek az élete a nagy nyilvánosság előtt zajlik. Mégis van néhány olyan dolog, amit nem tudtál eddig a gyönyörű színésznőről, de a UIP Hírek információi alapján most te is megtudhatod!

Amanda Seyfried (középen) az új ABBA filmben
Amanda Seyfried (középen) az új ABBA filmben

A következő ABBA filmben ismét bizonyít a sokoldalú színésznő, hogy táncolni és énekelni is tud – ezt azonban már régóta tudjuk róla.

5 titok, ami Amanda Seyfriedről kiderült:

  1. Lehet, hogy furcsa egy filmsztártól, de imád kötni. Mostanában főleg kislányának, Nina Rainnek köt sapkákat és cipőket, de korábban még a forgatási szünetekben is rögtön előkapta a két tűt.
  2. Még megdöbbentőbb, hogy preparált állatokat gyűjt, a pillangóktól a kitömött kecskéig. Ezt a műfajt igazi művészetnek tartja. Egy fiatal, felkapott színésznőtől ez elég különös.
  3. Gyönyörű hajzuhatagát csak egy-két hetente mossa. Szerinte pont ez a titka: nem rongálja vegyszerekkel vagy gyógynövény-kivonatokkal, hanem hagyja a maga természetes formájában.
  4. Utálja a szemöldökét, szeretné, ha dúsabb lenne. Ezen úgy igyekszik segíteni, hogy árnyékolással próbálja optikailag megnövelni.
  5. Legendásan vékony, de ennek nincsen különleges trükkje. Nem diétázik és nagyon szereti az édességet, mégsem hízik. Úgy tartja feszesen a testét, hogy napi 45 percet ellipszistrénerezik.

Amanda Seyfried titkai közül talán az a legfurcsább, hogy gyűjtögeti a kitömött állatokat. Hogy valaki nem hajlamos a hízásra, elégedetlen a szemöldökével, vagy érdekes tisztálkodási szokásai vannak, az szinte mindennapos.

Amandát legközelebb a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés filmben láthatjuk, amelyben megismerjük a nagy sikerű első rész szereplőinek előéletét és a jelenben is folytatódik a történetük.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: © Universal Studios

Scroll to top