Amanda inkább anya lenne

Kiderült, hogy terhes Mila Kunis a Ted című obszcén mackós őrület egyik sztárja így kérdésessé vált, hogy szerepel-e a Ted 2-ben. Ezzel kapcsolatban adott hangot véleményének Amanda Seyfried.

Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján
Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe Los-Angeles-i bemutatóján

Idén ősszel indul a Ted 2 forgatása, de még mindig nem tudni, az első rész női főszereplője, Mila Kunis visszatér-e benne. Akkor már nagyjából a hetedik hónapban fog járni, ami nem előnyös egy megerőltető filmforgatáson. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a brutális humoráról ismert forgatókönyvíró-rendező, Seth MacFarlane rábeszéli a színésznőt a szereplésre, hiszen irtózatos terhesvicceket lehet elsütni abból az alkalomból, hogy a női főszereplő valóban gyermeket vár. Az IMDB-n Kunis még rajta van a stáblistán, de az adatlapot februárban frissítették utoljára. A színésznő nem nyilatkozik, Ashton Kutcher a leendő apuka véleményét sem ismerjük, ám a Ted 2 biztosra vehető új szereplője, Amanda Seyfried elmondta véleményét:

“Nem tudom, hogy Milának van-e szerepe a Ted 2-ben – mondta Amanda a Female Firstnek. – De abban biztos vagyok, hogy nekem terhesen eszembe sem jutna, hogy ilyen állapotban visszamenjek dolgozni. Persze meg lehet találni az egyensúlyt, de nekem az anyaság lenne a fontosabb. Örülnék, ha lenne gyerekem, és már készen is állok rá.”

Amanda Seyfried (Louise) és Neil Patrick Harris (Bajuszkereskedő)
Amanda Seyfried (Louise) és Neil Patrick Harris (Bajuszkereskedő)

Amanda Seyfridet most éppen a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyben bájos, ha nem is túl szimpatikus hölgyet alakít, aki otthagyja gyáva birkapásztor párját (Seth MacFarlane) egy gazdag piperkőcért (Neil Patrick Harris – Így jártam anyátokkal). A film további főszereplői Charlize Theron, Liam Neeson és Sarah Silverman.

A Ted 2 hazai bemutatója várhatóan 2015. júliusában lesz.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + tizenhárom =


Scroll to top