Alita: A harc angyala

Alita: A harc angyala (2019) amerikai film: Alita és az őt megtaláló professzor

Alita és az őt megtaláló professzor

Alita első pillantásra egy törékeny kislánynak látszik. Pedig ő a világ egyik legerősebb fegyvere, egy harcos kiborglány. Ő az, aki képes megküzdeni a sötét erőkkel...

A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali.

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

Alita: A harc angyala mozifilm adatlap, plakát

Alita: A harc angyala (2019) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2019-ban, hossza 122 perc

Korhatár: 12 16 év
Műfaj: akció film, sci-fi
Nemzetközi filmadatbázis: Alita: Battle Angel
Forgatókönyv: James Cameron, Laeta Kalogridis
Szereplők: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson,
Gyártó: 20TH CENTURY FOX
Rendezte: Robert Rodriguez
Hazai mozipremier: 2019. február 14.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Évszázadok múlva a jövőben, Roncsváros roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára.

Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Roncsváros veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától.

A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra.

Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Alita: A harc angyala – hivatalos magyarul beszélő filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 4 =

Scroll to top