Alice Tükörországban (Through the Looking Glass, amerikai fantasy, 2016)

A Disney Alice Tükörországban című kalandjában ismét életre kelnek Lewis Carroll felejthetetlen figurái. Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is kell válnia, hogy megmenthesse a bolond Kalapost.

A rendezői székben az a James Bobin kalauzolja el a nézőket újra a Tim Burton 2010-es Alice Csodaországban című filmjével létrehozott álomvilágba, aki korábban az Ali G Show rendezője volt.

Alice Tükörországban (16)
színes, amerikai fantasy, 2016, 3D, IMAX 3D

Eredeti cím: Through the Looking Glass. Gyártó: Disney
A film alapjául szolgáló könyvet írta: Lewis Carroll

Szereplők: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen
Rendező: James Bobin
Producer: Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd, Tim Burton. Executive Producer: John G. Scotti. Forgatókönyv: Linda Woolverton

Magyarországi bemutató: 2016. június 2. Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Alice Tükörországban – filmajánló

Alice Kingsleigh az elmúlt években édesapja nyomdokaiba akart lépni, ezért a tengeren hajózott. Miután visszatér Londonba, egy mágikus nagyító birtokába jut, amelynek segítségével visszatér Csodaországban megismert barátaihoz, a Fehér nyúlhoz, a Bölcselőhöz, a Cheshire macskához és persze a bolond Kalaposhoz, aki azonban, mintha nem lenne önmaga. Ezért Mirana elküldi Alice-t, hogy kérje kölcsön a titokzatos Kronoszférát, ezt a fémből készült gömböt, amely magát az időt működteti. Ahogy visszatér a múltba, a lány számos barátjával és ellenségével találkozik, miközben veszedelmes küldetésének próbál a végére járni és megmenteni a Kalapost. A 3D-ben és IMAX® 3D-ben érkező Aliz Tükörországban május 26-án érkezik a magyarországi mozikba.

Alice Tükörországban – filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top