Akit nem lehet kihagyni az új Alien filmből

- filmrakat | 2015. február 15. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A bolygó neve: Halál (1986) amerikai sci-fi rendezői változatAz egyik legsikeresebb sci-fi rendező fontolgatja, hogy új Alien filmet készít. Ha ez így lesz, egy szereplő helye már biztos a stáblistán: Sigoruney Weaver színésznő így vagy úgy, de szerepet kap a projektben!

Neill Blomkamp megmondta. Őt a filmekben a társadalmi egyenlőtlenségek ábrázolása, a félelmetes jövő és a különleges fegyverek érdeklik. Ez tette váratlan világsikerré első rendezését a District 9-t, és juttatta a toplisták a csúcsára a Matt Damon-nal forgatott Elysium – Zárt világ-ot. Új rendezése, a Chappie (+12)  is a közeli jövőben játszódik: egy elrabolt robotrendőrt néhány fura johannesburgi gengszter arra kényszerít, hogy velük induljon pénzszállító kocsit rabolni… és közben meghökkentő méretű fegyvereket használnak.

A Hugh Jackman és Sigourney Weaver közreműködésével készült film azonban még mindig nem a rendező szenvedélyeinek vége: könnyen lehet, hogy az Alien-sorozathoz, A nyolcadik utas: a Halál-filmekhez készített, csupa ötlet tervei is megvalósulhatnak. A rendező azt nyilatkozta, évekig készült rá, hogy James Cameron és Ridley Scott nyomába lépjen egy új Alien-mozival.

– A Chappie forgatása közben sokat beszélgettem erről Sigoruney Weaver-rel – mesélte a rendező. – És meggyőződésemmé vált, hogy ha lesz új Alien, akkor abban neki is benne kell lennie. Tilos kihagyni. Szuper a nő.

Teljesen egyet értünk a rendezővel! Ha lesz új Alien, akkor az szinte elképzelhetetlen Sigoruney Weaver nélkül.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 3 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább