Ahol a szivárvány véget ér romantikus film (2014)

Ahol a szivárvány véget ér (2014) angol-amerikai romantikus film

Lily Collins és Sam Claflin alakítja Rosiet és Alexet, a gyerekkori barátokat, akik látszólag egymásnak rendeltettek, mégis mintha a sors eltökélt szándéka lenne, hogy a párt távol tartsa egymástól. Az Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie) című romantikus film kulcsmondatát a főszereplő Rosie mondja el: “Néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhetett velünk épp ott van az orrunk előtt… “. Filmajánló a Filmrakatban.

Ahol a szivárvány véget ér (+12)
angol-amerikai romantikus vígjáték, 2014, 102 perc

Cecilia Ahern azonos című bestseller regénye alapján a forgatókönyvet Juliette Towhidi írta. Operatőr: Christian Rein. Látványtervező: Matthew Davies
Rendezte: Christian Ditter

Szereplők: Lily Collins, Sam Claflin, Jaime Winstone, Christian Cooke

Hazai filmbemutató: 2015. február 12. Forgalmazza a Big Bang Média

Hollywood egyik legfényesebb új tehetsége, Lily Collins (A végzet ereklyéi: Csontváros; Tükröm, tükröm), játszik együtt Sam Claflinnel (Éhezők Viadala: Futótűz; A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) az Ahol a szivárvány véget ér című filmben.

Ahol a szivárvány véget ér – filmajánló

Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos hogy nem egymásnak lettek teremtve… vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni – a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?

Lily Collins számára a legnagyobb kihívást Rosie karakterének a felnövési folyamatának eljátszása jelentette

A Cecelia Ahern azonos című regénye alapján készült film egy pimasz, ugyanakkor szívet melengető tévedések vígjátéka, melyben a végső kérdés: tényleg csak egy esélyt kapunk az igaz szerelemre?

Ahol a szivárvány véget ér – szinkronizált trailer

Ahol a szivárvány véget ér - egy pimasz, szívet melengető vígjáték

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + három =


Scroll to top