Adam Sandler visszatért

Adam Sandler visszatért régi szerelméhez: ismét randizik Drew Barrymore-ral!Ők ketten valamikor képesek voltak akár ötven első randit is összehozni!

Kavarás - jelenetkép
Kavarás – anya, apa és a gyerekek. Melyik kié?

Természetesen az említett sztárok csak a filmvásznon szoktak egymásba szeretni,  egyikőjük házassága sincs veszélyben. Adam Sandler egyébként is imádja feleségét, amit nem szégyell a nyilvánosság előtt sem. A Daily Mail felvételei szerint egy májusi esküvőn nyilvánosan gyömöszölte felesége hátsóját… (Képek itt!)

Barrymore és Sandler legújabb közös filmje, a Kavarás (12) alapötlete egy együtt elfogyasztott ebéd után született meg. A baráti találkozó remekül sikerült, de eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lehet egy olyan találka, ahol semmi sem akar összejönni, ahol mindketten villámgyorsan eljutnak onnan, hogy „ez kínos” odáig, hogy „ezt az embert soha többé ebben az életben nem akarom látni”.

Kavarás - jelenetfotó
Drew Barrymore és Adam Sandler

És innen nem volt megállás. Mire legközelebb észbe kaptak, már egy Dél-Afrika felé tartó repülőn ültek a teljes stábbal. A félresikerült vakrandi ugyanis csak a kezdet: a sztori szerint a két főszereplő nem tudja elkerülni egymást – és a végzetet.

Adam Sandler és Barrymore párosába 16 éve, a Nászok ászában (The Wedding Singer) szerettek bele a nézők, és az első filmes randijuk olyan jól sikerült, hogy azt még sokszor meg kellett ismételniük Az 50 első randiban (50 First Dates). Éppen itt volt az ideje, hogy mindezt egy kis Kavarás kövesse.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + öt =


Scroll to top