Adam Sandler felsőteste

- filmrakat | 2014. július 2. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Hosszú utat jár be Drew Barrymore és Adam Sandler a Kavarás (+12) című filmben addig, míg az utálattól eljutnak a szerelemig. A két remek színész korábbi közös munkájuk során már annyira összehangolódott, hogy remekül megoldotta a feladatot. És hogy vonzódnak-e egymáshoz a magánéletben? Erről beszéljenek inkább az érintettek!

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS

A két remek színész tiszteli és szereti egymást, ettől kezdve pedig mindegy, hogy milyen messze mennek el, hogy milyen szurkálásokat engednek meg maguknak, mindig lesz valami végtelenül édes a civódásaikban is.

De vajon hogy hatott Adam Sandler meztelen felsőteste Barrymorera? Egy beszélgetés során így vallanak erről az érintettek:

„Valóban szeretjük és tiszteljük egymást – erősíti meg Sandler, mielőtt rátérne arra, hogy szerinte miért működik ilyen kitűnően a párosuk a filmvásznon. – Egyáltalán nem vonzódunk egymáshoz. Drew már látott meztelen felsőtesttel, és olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy arrébb sem tudott menni, hogy legalább ne kelljen végighallgatnom.”

Kavarás - jelenetfotó

Kavarás – jelenetfotó

„Hé, láttalak meztelen felsőtesttel, és még mindig itt vagyok, kitartok melletted. Ez neked semmit sem jelent? – vág közbe Barrymore. – Adammel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Imádok vele dolgozni. Egyfolytában azon jár az agyunk, hogyan tudjuk a figuráinkat még személyesebbé, egyénibbé és izgalmasabbá tenni. Sokat foglalkozunk ezzel, ugyanakkor el is tudjuk engedni magunkat, és szabadon hülyéskedünk.”

Kavarás. Adam Sandler és Drew Barrymore vígjátéka július 3-tól a mozikban!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz + 3 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább