Adam Sandler felsőteste

Hosszú utat jár be Drew Barrymore és Adam Sandler a Kavarás (+12) című filmben addig, míg az utálattól eljutnak a szerelemig. A két remek színész korábbi közös munkájuk során már annyira összehangolódott, hogy remekül megoldotta a feladatot. És hogy vonzódnak-e egymáshoz a magánéletben? Erről beszéljenek inkább az érintettek!

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS
Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS

A két remek színész tiszteli és szereti egymást, ettől kezdve pedig mindegy, hogy milyen messze mennek el, hogy milyen szurkálásokat engednek meg maguknak, mindig lesz valami végtelenül édes a civódásaikban is.

De vajon hogy hatott Adam Sandler meztelen felsőteste Barrymorera? Egy beszélgetés során így vallanak erről az érintettek:

„Valóban szeretjük és tiszteljük egymást – erősíti meg Sandler, mielőtt rátérne arra, hogy szerinte miért működik ilyen kitűnően a párosuk a filmvásznon. – Egyáltalán nem vonzódunk egymáshoz. Drew már látott meztelen felsőtesttel, és olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy arrébb sem tudott menni, hogy legalább ne kelljen végighallgatnom.”

Kavarás - jelenetfotó
Kavarás – jelenetfotó

„Hé, láttalak meztelen felsőtesttel, és még mindig itt vagyok, kitartok melletted. Ez neked semmit sem jelent? – vág közbe Barrymore. – Adammel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Imádok vele dolgozni. Egyfolytában azon jár az agyunk, hogyan tudjuk a figuráinkat még személyesebbé, egyénibbé és izgalmasabbá tenni. Sokat foglalkozunk ezzel, ugyanakkor el is tudjuk engedni magunkat, és szabadon hülyéskedünk.”

Kavarás. Adam Sandler és Drew Barrymore vígjátéka július 3-tól a mozikban!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − öt =


Scroll to top