Ez lesz a legjobb női szuperhősös film 2017-ben?

Gal Gadot Wonder WomenA kritikák imádják a Wonder Woman-t (Wonder Woman június 1-jétől a mozikban), még a Rotten Tomatoes összesítésén is 97 százalékon áll: úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy a DC univerzum gazdái végre rátaláltak arra a hangnemre (hősre, rendezőre, sztorira), amit a látványos izgalmak rajongói vártak tőlük.

Gal Gadot szupersztár lett: és minden bizonnyal jó néhányszor magára kell még öltenie a páncélingét meg a rövid bőrszoknyáját. Pedig a halhatatlan, győzhetetlen harcos életre keltője igazából egészen másfajta szupererőben hisz, mint a többi képregényhős.

– Dianában benne van minden különleges képesség, ami számomra is fontos – mondta a gyönyörű színésznő a film premierje kapcsán tartott sajtótájékoztatón. – Kíváncsi, szeretetteli, befogadó. És meg sem próbál tökéletes lenni: néha nagyon sebezhető, naiv és össze van zavarodva. És persze azért harcol is, ha arra van szükség.

– Nekem meg az a fontos, amikor Wonder Woman először csatába megy – tette hozzá a rendezőnő, Patty Jenkins. – Az olyan hátborzongató érzés, mint a ’78-as Superman-film, amiben Christopher Reeve egy helikopter-baleset során megmenti Lois Lane-t. Ott fedi fel magát először. A Senkiföldjén vívott csatában harcol a főszereplőnk először az emberekért. Ott válik Diána Wonder Womanné: és ez hatalmas pillanat!
IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top