A valamikori pincérnő lassan elhiszi hogy sztár lett

- filmrakat | 2015. február 20. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A valamikori pincérnő lassan elhiszi hogy sztár lett - Anna Kendrick

Nem nagyon beszélnek arról, hogy Anna Kendrick valaha pincérnőként is dolgozott. Most ő maga hozta szóba egy interjúban, melyben kedvenc színésznőiről is beszélt, akiknél nem a külsőt vette elsődlegesen figyelembe, szerinte a tehetség a fontos.

Az idei Oscar-gála egyik fellépője megnevezte saját sztrárjait:

Az én kedvenc sztárjaim mind egy kicsit csúnyácskák, már ami a nőket illeti – mondta a 29 éves színésznő a The Edit magazinnak adott interjújában. – Az a lényeg, hogy őszintén meg akarják magukat mutatni, és ehhez nem kell szépnek lenni.

Kendrick nagy kedvencei Tina Fey komika és Amy Poehler színésznő, akik tényleg nem felelnek meg a klasszikus hollywoodi szépségideálnak.

Kendrick azt is elárulta, hogy nagyon sokáig bizonytalan volt a sikerében, hiába kapott egyre több díjat. Meglepően hangzik, de a pincérnői uniformisát csak két éve hajította ki.

Sokáig ott lógott a szekrényben, mert arra gondoltam, bármikor jöhet egy rosszabb időszak, és akkor vissza kell mennem pincérkedni, hogy legyen egy kis pénzem. Az tartott bizonytalanságban, hogy rengeteg meghallgatásra jártam, és folyton olyan ideges voltam, hogy szinte filmszakadásom volt. Sokszor nem is emlékeztem arra, mit adtam elő, csak annyi maradt meg, hogy megyek kifelé a szobából.

Anna Kendricket legközelebb a Tökéletes hang 2-ben (Pitch Perfect 2 – hazai bemutató: 2015. május 14.) láthatjuk az előző részben megismert többi szereplő oldalán.

Anna kedvencei, Tina Fey és Amy Poehler egyébként hamarosan együtt lesznek láthatók a Sisters (Sisters – hazai bemutató: 2015. december) című vígjátékban, amely egy fatális eseményekbe torkolló házbúcsúztató partiról szól. A filmet a Tökéletes hang rendezője, Jason Moore jegyzi, hogy még több legyen az összefüggés.

Forrás: UPI Hírek

Anna Kendrick, a Tökéletes hang premierjén

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + egy =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább