A suszter, a kaptafa meg Anna Kendrick

- filmrakat | 2015. május 14. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tökéletes hang Anna Kendrick nélkül? Kizárt! | Filmrakat.huNem baj, ha a cipész meg tudja varrni az ingét is, ám ahogy a közmondás tartja, a suszter maradjon a kaptafánál! Valahogy így gondolja Anna Kendrick is, hiszen nem kezd zenei karrierbe a Tökéletes hang zenei sikerei miatt. A színésznő azt is elárulja, hogy miért.

Könnyű az átjárás Hollywood és a zeneipar között, elég csak Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Zooey Deschanel vagy Juliette Lewis nevét említeni. Sokan felvennék erre a listára Anna Kendricket is, hiszen többször bizonyította már, hogy van hangja, és tud is vele bánni. A Tökéletes hang 2 sztárja azonban nem vágyik zenei karrierre, pedig a film első részében előadott Cups című dala hihetetlen sikert aratott.

Ez nem nekem való – szögezi le a színésznő az Entertainment Newsnak adott interjújában. – Nálam bátrabb emberek is megpróbálkoztak már a popszakmával, és nem jött be nekik.

A színésznő eleinte abban is bizonytalan volt, másodszor is elvállalja-e Beca szerepét a Tökéletes hang 2-ben (Pitch Perfect 2).

Az emberek folyton kérdezték, megyek-e a folytatásba, mert már tartottak az előkészületek. Mindig azt válaszoltam, nem hiszem, hogy szeretnék, mert attól tartottam, másodjára elvész majd az első rész bája. Csak akkor mertem leszerződni, amikor kiderült, hogy az első részből már mindenki benne lesz a folytatásban. Ekkor már tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ki!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább

Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Komikusból akcióhős: Chris Pratt | Filmrakat.hu
Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet,...
Tovább