A plázában is drága az életed

 

Érdekes párhuzamot vont A pláza ásza Vegasban főszereplője Kevin James a saját filmje és a Die Hard sorozat között. A közkedvelt komikus egyenesen a nagy sikerű Bruce Willis filmek sorába helyezi az akciódús biztonsági őr sztorit! Sztárhírek a Filmrakatban.

Naponta az egész világon több millió ember keres fel bevásárlóközpontokat, hivatalokat, kórházakat, bankokat, múzeumokat és sportlétesítményeket – Amerikában a hálás nép végre úgy döntött, hogy köszönetet mond azoknak a névtelen hősöknek, akik mindezt lehetővé teszik: a biztonsági őröknek.

Míg nálunk a költészet napját ünnepeljük, az Egyesült Államokban április 11-ét a Nemzeti Biztonsági Őr Napnak nyilvánították – és az ünneplésbe bevonták az ország legismertebb (és legviccesebb) biztonsági őrét: Paul Blartot, vagyis Kevin James új vígjátéka, A pláza ásza Vegasban (12)  főhősét.

Ezen a napon lesz a vígjáték New York-i bemutatója, melyre Kevin James egy Segwayen érkezik, a vörös szőnyeg két oldalán pedig igazi biztonsági őrök állnak majd sorfalat – szintén Segwayen. Az őrök ezután családostul meg is nézhetik a filmet, melyben egy dagi, mindenre alkalmatlannak tűnő őr szembeszáll egy mindenre elszánt rablóbandával, és megakadályozza Las Vegas történetének legnagyobb műkincsrablását.

Ez egy Die Hard-film, csak éppen én vagyok a főszereplője – nyilatkozta minden biztonsági ember példaképe, Adam Sandler állandó partnere, Kevin James. – És bebizonyítom benne, hogy kevésbé izmosan is hős lehet az ember: még atlétatrikóra sem kell vetkőzni hozzá.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =


Scroll to top