A pláza ásza Vegasban

A pláza ásza Vegasban filmvígjáték főhőse ismét Kevin James, ahogy az első részben is ő vitte a prímet. A pufók komikus ezúttal íróként is közreműködött az ügyefogyott de szerethető biztonsági őr kalandjainak kitalálásában. A biztonsági őröknek szervezett konferenciát egy veszélyes műkincstolvaj csapat felbukkanása zavarja meg. A filmvígjáték alkotói, sztárjai, trailere és jelenetképei – filmajánló a Filmrakatban.

A pláza ásza Vegasban (+12)
színes amerikai vígjáték, 2015

Eredeti cím: Mall Cop 2. Gyártó: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment

Rendezte: Andy Fickman
Fényképezte: Dean Semler. Zene: Rupert Gregson-Williams. Látvány: Perry Andelin Blake. Írta: Nick Bakay, Kevin James.
Főszereplők: Kevin James, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui.

Mozibemutató: 2015. április 16. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

 

A pláza ásza Vegasban – filmajánló

Nem mindig az a kemény, aki nagy, erős és gumibotot hord. Paul (Kevin James) például puha, nem túl eszes és túlságosan is teli van jó szándékkal. Tiszteli a zsarukat és imádja az egyenruhát: de csak egy nagyáruház biztonsági őre… Eddig jutott a rendvédelmi szamárlétrán, és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni. Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami. A játékbarlangok csillogó világában még a helyi biztonsági emberek is azt hiszik, sokat érnek – folyton megalázzák és kiröhögik a mackószerű gorillát. Amikor viszont egy csapat szuperveszélyes műkincstolvaj csap le a városra, ki az, aki egyedül szembeszáll velük? Hát persze, hogy az, aki nyilvánvalóan teljesen esélytelen. A pláza ásza.

 

Kevin James, a Nagyfiúk-filmek, A maflás, a Férj és férj meg A gondozoo sztárja, Adam Sandler rendszeres partnere ismét nagyon vicces és nagyon gátlástalan…

A pláza ásza Vegasban – szinkronos előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 15 =


Scroll to top