A Partiállat (2018) amerikai film

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Melissa McCarthy A partiállat című filmben

Melissa McCarthy egy olyan negyvenes nőt alakít A Partiállat című amerikai vígjátékban, akit épp elhagyott a férje és nem tudja mit kezdjen ezután az életével. Aztán rájön, hogy az a helyes, ha beiratkozik az egyetemre, ahol aztán mindent bedob, hogy a jóval fiatalabb társai elfogadják. Melissa McCarthy magyar hangja ezúttal is Börcsök Enikő csakúgy, mint a korábbi hazai bemutatású filmjeinek java részében.

A duci filmsztár nem csak főszereplője a filmnek, de ahogy az a szinkronizált előzetesből kiderül, az egész az ő karakterére (kövérségére, korára, nagyszájúságára) épül. Természetesen ez nem véletlen, mivel a pufók komika a forgatókönyv írásban is tevékenyen részt vett.

Nézd meg a film adatlapját, a jelenetfotókat és a szinkronizált előzetest!

Miről szól a Partiállat?

A Partiállat (2018) amerikai vígjáték plakát

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 105 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Life of the Party
Forgatókönyv: Ben Falcone, Melissa McCarthy
Szereplők: Melissa McCarthy, Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Christina Aguilera, Stephen Root, Julie Bowen, Debby Ryan, Luke Benward, Chris Parnell

Rendezte: Ben Falcone
Hazai mozipremier: 2018. május 10.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) miután a férje elhagyta, kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli… A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá

válik…


Mellissa McCarthy színésznőt a Szívek szállodája tette híressé, és a pufi komika nevéhez fűződnek az elmúlt évek legjobb, legsikeresebb, legvadabb vígjátékai, köztük a Koszorúslányok, a Női szervek és A kém is. Most ismét a férjével együtt készítette ezt az őrült, belemenős komédiát.


Az évek során az egyik legjobban fizetett sztár lett a vígjáték főhősnők között Melissa. Azonban a mai napig szerény maradt. Erről a linkre kattintva bővebben is tudsz olvasni. Vagy nézd tovább a filmajánlót.

Jelenetfotók – képek

Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Szinkronizált előzetes

Érdekességek – Hírek

Melissa McCarthy férje Ben Falcone színész, forgatókönyvíró, rendező, aki feleségével közösen írta, de önállóan rendezte A Partiállatot. Rendezőként a Tammy és A főnök című filmekben ült rendezői székben akkor, amikor a duci asszonyka volt a főszereplő. Pontosabban csak ülhetett volna, ha nem oszt saját magára is egy-egy szerepet mindkét filmben…


Ugye Te is csíped az ilyen amerikai vígjátékokat? Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne felejts el a LIKE jelre kattintani! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Scroll to top