A Másnapos fiúk belepirulnának

Melissa McCarthy A Kém című filmben - Filmsztárok a FilmrakatbanPaul Feig rendező szerint A kém című filmben vannak részek, amibe a Másnapos-os fiúk belepirulnának. Kedvenc duci színésznője,  Melissa McCarthy játssza a főszerepet a rendező új vígjátékában és ígéri: együtt bebizonyítják, hogy a csajok is nagyon viccesek! Filmsztárok a Filmrakatban: Melissa McCarthy.

Van egy biztos módszer, hogy az embert imádják a nők, főleg a színésznők: Női főszereplőket nagyon sikeressé tevő sikerfilmeket kell készíteni. Paul Feig-ért rajonganak a csajok – és a mozirajongók. A 30 milliós költségvetésből készült Koszorúslányok 280 millió, a Női szervek 240 millió dollárt hozott. Következő filmjében, A kém-ben (Spy) ismét Melissa McCarthy a főszereplő, bár néhány kemény férfi veszi körül: Jude Law és Jason Statham is köztük van.

Világ életemben lányokkal barátkoztam, és mindig sokkal jobban éreztem magam velük – mondta a rendező. – A fiúk bunyóztak a tornaöltözőben, a csajok jó vicceket mondtak. A kém-ben vannak részek, amibe a Másnapos-os fiúk belepirulnának. De Melissa McCarthy minden vadulása meg őrültködése közben is csuda jó barátságba kerül egy másik nővel, a CIA egy másik elemzőjével: és ők ketten oldják meg azt, amit a macsók nem tudnak.

Közös sikereiket így kommentálta a duci filmsztár:

Én vagyok De Niro, és ő az én Scorsese-m – mondta Melissa McCarthy. – Szorosan tartom a pasast, nem fogom elengedni. Együtt bebizonyítjuk, hogy a csajok is nagyon viccesek!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 16 =


Scroll to top