A magányos lovas

A magányos lovas egy kitalált, ám rendkívül népszerű figura az amerikai kultúrában, melyet 1933-ban egy rádióműsorban ismerhettek meg az amerikaiak.

Az első megjelenés óta számtalan feldolgozáson átesett történetet most – A Karib-tenger kalózai sorozattal sikert sikerre halmozó – Gore Verbinski rendező és Jerry Bruckheimer producer páros vette szárnyai alá, hogy a filmjeikből csak ritkán hiányzó Johnny Depp főszereplésével elkészítsék a maguk magányos lovas sztoriját.

A magányos lovas. Ha magányos, akkor ki az a kikent, tollas indián mellette...
A magányos lovas. Ha magányos, akkor ki az a kikent, tollas indián mellette…

A magányos lovas [+12]

színes, szinkronizált, amerikai kalandfilm

Írta: Ted Elliott, Justin Haythe, Terry Rossio
Jerry Bruckheimer és Walt Disney közös produkció
Társproducer: Eric McLeod, Chad Oman, Mike Stenson
Fényképezte: Bojan Bazelli
Rendező: Gore Verbinski

Szereplők: Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Tom Wilkinson, Barry Pepper, James Badge Dale és James Frain

Magyarországi premier: 2013.július 11.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.
Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp)
Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp)

A siker zálogai

Az eddigi közös munka gyümölcse kivétel nélkül mind sikert hozott az alkotóknak. A Karib-tenger kalózai-trilógia (az első három részt forgatták közösen). Gore Verbinski és Jerry Bruckheimer a filmmel kapcsolatban nagyjából 215 millió dollár elköltésénél tart, ami a hasonló kalandfilmek esetén rekord közelinek számít. Az alkotók emiatt is bíznak a kasszasikerben, továbbá nem véletlen az sem, hogy a magányos lovas különös indián partnerét, Tontot Johnny Depp alakítja. Lehet hogy a 2013-as év legnagyobb filmsikere köszönt be július közepén a hazai mozikba?

A magányos lovas lehet 2013 egyik legnagyobb filmsikere a mozikban
A magányos lovas lehet 2013 egyik legnagyobb filmsikere a mozikban

A film története röviden

A magányos lovas (The Lone Ranger) egy izgalmas, akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst friss, mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során. A csodálatos tájak, remek képi megoldások oka, hogy a filmet Coloradóban, Új-Mexikóban és Texasban forgatták.

A magányos lovas hivatalos előzetese

http://youtu.be/rsJOHg_jd_A

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =


Scroll to top