A legnézettebb filmek: június 4 – 10.

A legnézettebb filmek: június 4 - 10. | TOP 10 mozifilm
A legnépszerűbb filmek a héten

Az elmúlt időszakban a Mad Max – A harag útja 3D, a Bosszúállók: Ultron kora és a Tökéletes hang 2. vezette a népszerű filmek listáját. Most is ott vannak a TOP 10-ben, de nem tudta egyik sem megtartani az előkelő pozícióját. A június 4 – 10. közti időszakban A kém (R.: Paul Feig) című filmet több mint 50 ezren tekintették meg a hazai mozikban, így a bemutatásának hetében az első helyen nyitott a javarészt Budapesten forgatott akció-vígjáték.

A kém központi alakja az elemzőként dolgozó, ám a terepre vágyó CIA ügynök, az enyhén szólva is kövér Susan (Melissa McCarthy). James Bond negatívja, ráadásul nő! Az íróasztal mögött sikeres ügynök mire megy a terepen? A rövid szinkronizált trailer talán rávilágít egy kicsit:

Szintén a héten nyitott a Törésvonal (R.: Brad Peyton) című film és egyből a népszerű filmek listájának második helyén találta magát! A 3D-ben forgatott, 100 millió dolláros költségvetésű katasztrófafilmet az Utazás a rejtélyes szigetre rendezője készítette, hőse Dwayne “The Rock” Johnson, azaz a Kőszikla, de az igazi főszereplő a meghökkentően hiteles látvány: egy metropolis pusztulásának vérfagyasztó részletei.

Törésvonal – trailer

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a május 21-én bemutatott Mad Max – A harag útja 3D (R.: George Miller) című akció fantasy, melyet mintegy 15 ezren láttak a fenti időszakban. A mozinézőket továbbra is érdekli, mi lesz Max (Tom Hardy) a hallgatag, harcos férfi sorsa, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban.

Mad Max – A harag útja 3D. Trailer

Milyen lesz a következő hét termése?

Jön az év egyik leglátványosabb filmje, az elmúlt évek legsikeresebb magyar és spanyol alkotása, egy világhírű író regényéből készült romantikus történet és egy közönség kedvenc vígjáték. Tessék választani:

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − tizenhat =


Scroll to top