A legnézettebb filmek: 2015. május 7 – 13.

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. május 7 - 13. | Filmrakat.hu
Jól bekezdett a mozikban a 2015. május 7-én bemutatott Bosszúállók: Ultron kora 3D (R.: Joss Whedon ) amerikai akció fantasy! Óriási siker, ahogy a szuperhősök szembeszállnak a szuper gonoszok ellen. A Marvel produkciójára nyitóhetében több mint 180 ezer magyar mozinéző volt kíváncsi!

A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek óriási feladattal kell szembenézniük: meg kell menteni a bolygót. Vajon sikerült nekik? Aki látta – és nem kevesen – már tudja.

Balogh Tibi és bandája - Argo 2 | Filmrakat.hu
Népszerűségük töretlen – a legveszélyesebb magyar bűnbanda

Az egyetlen magyar akcióhőst felvonultató Argo 2 (R.: Árpa Attila) 23 ezer nézőt tudhatott magáénak ezen a héten. Az elmúlt évtizedben kultikus kedvenccé vált Argo folytatása, az Argo 2 továbbra is ott tombol a magyar mozikban a régi ismerősökkel és olyan új arcokkal, mint Kulka János.

Továbbra is jó helyen a több hétig listavezető Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan) című akciófilm. Úgy tűnik nem lankad az érdeklődés Paul Walker utolsó filmje iránt. A héten 8 ezer néző tekintette meg a filmet a mozikban, ami a legnézettebb filmek heti listáján a harmadik helyhez volt most elég.

Az örökké 29 éves nő története egy pozíciót veszített a múlt hetihez képest: Adaline varázslatos élete (R.: Lee Toland Krieger) a negyedik legnézettebb film a héten.

Mekkorát tévedtünk az előző hét nézettségi adatait boncolgatva! Tudjuk, hogy a heti nézettséget rengeteg dolog befolyásolja, az időjárástól kezdve, a különböző díjátadókon át a mozik által játszott többi film is hatással lehet egy-egy alkotás nézettségére! Ennek ellenére azt jósoljuk, hogy az Argo 2 lesz a következő időszakban is a legnézettebb film a hazai mozikban! Ehhez képest már a rá következő héten – azaz a címben jelölt időszakban – visszacsúszott a második helyre. A Bosszúállók: Ultron kora szuperprodukció letaszította a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról…

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × kettő =


Scroll to top