A legnézettebb filmek: 2015. május 21 – 27.

A legnézettebb filmek: 2015. május 21 - 27. | TOP 10 mozifilm A TOP 10 legnézettebb film hazai statisztikáját ezen a héten a május 21-én bemutatott Mad Max – A harag útja 3D (R.: George Miller) című akció fantasy vezeti, valamivel kevesebb, mint 89 ezer nézővel.  Úgy tűnik, a nézők alig várták, hogy a világ végleg megőrüljön és Mad Max visszatérjen a mozikba! A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

Max Apokalipszis utáni története a heti nézőszámot tekintve a második helyre szorította a múlt heti első Bosszúállók: Ultron kora 3D (R.: Joss Whedon) amerikai akció fantasyt. Ennek ellenére nem lankad a nézők érdeklődése aziránt, hogy megtudják: mi lesz a vége, ha a Marvel produkciójában a szuperhősök szembeszállnak a szuper gonoszok ellen! A valamivel több mint 56 ezer néző remek teljesítmény a mozikban május 7-e óta játszott film esetén.

A két látványos akció fantasyt egy könnyed, zenés vígjáték követi. A Tökéletes hang 2. remekül szerepel a tengerentúlon és idehaza egyaránt. A Barden Bellák énekegyüttes három év után tért vissza a filmvászonra és újra meghódította a közönséget!

Csábítunk és védünk (2015) amerikai filmvígjáték

A május 14-én bemutatott Csábítunk és védünk (R.: Anne Fletcher) című akció vígjátékmúlt heti második helye után a legnézettebb filmek között ezen a héten a negyedik helyen végzett úgy, hogy a bemutatás hetében 18 ezer nézőt jegyzett, ebben az időszakban pedig 19 ezret. Az Oscar-díjas Reese Witherspoon és a kikapós özvegyet alakító Sofia Vergara komédiázása továbbra is népszerű a nézők körében.

Az egyetlen magyar film a 10 legnépszerűbb listáján az Argo 2. (R.: Árpa Attila). Tibi és bandája akár a japán alvilággal is elbánik, ha kell. Nem éppen úgy, ahogy az egyéb fejlett gengszter körökben szokás, de nekünk magyaroknak így is megteszi. Mi az hogy!

A TOP 10 listán a 10. helyen a Halálos iramban 7. szerepel, mely legrégebben van ott a legnézettebb filmek között és eddig több mint 400 ezer (!) néző váltott rá jegyet a hazai mozikban.

Hogy mi lesz a jövő héten?

Új filmeket mutatnak be a hazai mozik, melyek bármelyike képes bekerülni a 10 legnézettebb mozifilm közé. Nézzék csak a bemutató dátuma alapján összeállított listát:

 

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =


Scroll to top