A legnézettebb filmek: 2015. május 14 – 20.

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. május 14 - 20. | Filmrakat.hu

Folytatja diadalmenetét a mozikban a 2015. május 7-én bemutatott Bosszúállók: Ultron kora 3D (R.: Joss Whedon ) amerikai akciófilm, melyben Tony Stark újra felakarja éleszteni a békefenntartó programot, mivel a rettegett Ultron (James Spader) megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Hogy a szuperhősök végül legyőzik-e a szuper gonoszokat, arra ezen a héten több mint 85 ezer magyar mozinéző volt kíváncsi.

A május 14-én bemutatott Csábítunk és védünk (R.: Anne Fletcher) című akció vígjáték rögtön a második helyen nyitott a hazai legnézettebb filmek listán. Idehaza 18 ezer néző figyelte, ahogy az Oscar-díjas Reese Witherspoon egy precíz rendőrnőt alakít, aki nyomában az üldözőkkel egy kikapós özvegyet (Sofia Vergara) kísér át a fél világon.

Balogh Tibi és bandája - Argo 2 | Filmrakat.huAz Argo 2. (R.: Árpa Attila) egyetlen magyar filmként tartja dobogós helyezését, a közel 15 ezer néző a harmadik helyhez volt elegendő a legnézettebb filmek listáján. Az első film után tizenegy évvel elkészült folytatásra mondtak mindent: szutykos, közönséges, remek, egyedülálló. A filmek esetében azonban nem a kritikák, hanem a közönségszavazatok számítanak, amiben az Argo 2 igencsak jól áll!

Két új film van a TOP 10 legnézettebb film között: a Torrente 5. és a Tökéletes hang 2. Mindkettő vígjáték, azonban más-más célközönséggel, azonban bármibe lefogadnánk, hogy több héten át rajt lesz mindkettő a listán.

A jövő hétre is van egy tippünk: a Mad Max – A harag útja (R.: George Miller) véleményünk szerint nem csak rajt lesz a listán, de elég előkelő helyet fog elfoglalni…

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + kettő =


Scroll to top