A legnézettebb filmek: 2015. május 14 – 20.

- filmrakat | 2015. május 23. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. május 14 - 20. | Filmrakat.hu

Folytatja diadalmenetét a mozikban a 2015. május 7-én bemutatott Bosszúállók: Ultron kora 3D (R.: Joss Whedon ) amerikai akciófilm, melyben Tony Stark újra felakarja éleszteni a békefenntartó programot, mivel a rettegett Ultron (James Spader) megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Hogy a szuperhősök végül legyőzik-e a szuper gonoszokat, arra ezen a héten több mint 85 ezer magyar mozinéző volt kíváncsi.

A május 14-én bemutatott Csábítunk és védünk (R.: Anne Fletcher) című akció vígjáték rögtön a második helyen nyitott a hazai legnézettebb filmek listán. Idehaza 18 ezer néző figyelte, ahogy az Oscar-díjas Reese Witherspoon egy precíz rendőrnőt alakít, aki nyomában az üldözőkkel egy kikapós özvegyet (Sofia Vergara) kísér át a fél világon.

Balogh Tibi és bandája - Argo 2 | Filmrakat.huAz Argo 2. (R.: Árpa Attila) egyetlen magyar filmként tartja dobogós helyezését, a közel 15 ezer néző a harmadik helyhez volt elegendő a legnézettebb filmek listáján. Az első film után tizenegy évvel elkészült folytatásra mondtak mindent: szutykos, közönséges, remek, egyedülálló. A filmek esetében azonban nem a kritikák, hanem a közönségszavazatok számítanak, amiben az Argo 2 igencsak jól áll!

Két új film van a TOP 10 legnézettebb film között: a Torrente 5. és a Tökéletes hang 2. Mindkettő vígjáték, azonban más-más célközönséggel, azonban bármibe lefogadnánk, hogy több héten át rajt lesz mindkettő a listán.

A jövő hétre is van egy tippünk: a Mad Max – A harag útja (R.: George Miller) véleményünk szerint nem csak rajt lesz a listán, de elég előkelő helyet fog elfoglalni…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 + 11 =

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább