A legnézettebb filmek: 2015. április 30 – május 6.

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. április 30 – május 6.
A TOP 10 legnézettebb film hazai statisztikáját egy magyar akció-vígjáték, az Argo 2. (R.: Árpa Attila) vezeti, valamivel több, mint 50 ezer nézővel. A magyar gengsztereket a 71 éves Kovács Lajos (mint Balog Tibi) vezeti a japán szindikátus, a szlovák hadsereg és a még ki tudja ki ellen.  Sylvester Stallonenak (68) üzenjük: láthatja, akcióhősként még van pár jó éve! A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

Idén idehaza az egyik legjobban várt film megérkezett a mozikba és óriási sikert könyvelhetett el az első héten: rekordokat döntöget az Argo 2 nézettsége. Még a hetek óta listavezető Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan) című akciófilmet is sikerült a második helyre szorítania a nézettségi listán, igaz a Vin Diesel nevével fémjelzett franchise bemutatója már több mint egy hónapja volt, ahhoz képest a helyezése és a heti 20 ezer fölötti nézettsége remek teljesítmény.

Adaline varázslatos élete - plakátA harmadik  legnézettebb film ebben az időszakban a végzetes balesetében újjászülető és kortalanná váló nő története. Adaline varázslatos élete (R.: Lee Toland Krieger) abból áll, hogy 29 éves és ez már mindörökké így marad. Nem öregszik soha, és ezt a titkát megőrizné bármi áron, ám az élet hallhatatlanul is bonyolult, mert minden nő életében eljön egyszer A Férfi. A romantikus filmek kedvelői továbbra is a dobogón tartják a filmet.

A nézettségi diagramot böngészve feltűnik, hogy az első- és a 10-es skála utolsó helyén is magyar film van: a Liza, a rókatündér (R.: Ujj Mészáros Károly) hetek óta benne van a TOP10-ben!

Ne feledjék: a heti nézettséget rengeteg dolog befolyásolja, az időjárástól kezdve, a különböző díjátadókon át a mozik által játszott többi film is hatással lehet egy-egy alkotás nézettségére! Ennek ellenére – vagy pont emiatt – mi azt jósoljuk, hogy az Argo 2 lesz a következő időszakban is a legnézettebb film a hazai mozikban!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =


Scroll to top