A legnézettebb filmek: 2015. április 16 – 22.

- filmrakat | 2015. április 24. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. április 16 - 22. | TOP 10A legnézettebb film a hazai mozikban a 2015. április 16 – 22. időszakban – megtartva múlt heti vezető helyét – a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan). Ebben az időszakban elegendő volt 45 ezer néző a hazai mozikban, hogy megszerezze a hét legjobban teljesítő filmje büszke címet. A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat hetedik részét egy, a héten debütált biztonsági őrös, akciós vígjáték, A pláza ásza Vegasban (Mall Cop 2) követi. A dagi pláza strázsa vicces akciójelenetei a második helyre repítették Andy Fickman rendező filmjét.

Noomi Rapace és Tom Hardy A 44. gyermek című filmbenA népszerűségi lista harmadik helyezettje ezen a héten a Sztálini Szovjetunióban játszódó, A 44. gyermek (Child 44) című amerikai thriller. A feszült hangulatú, politikával átszőtt krimi főhőse egy kegyvesztett ügynök, akinek fel kell göngyölítenie egy gyermekgyilkosság-sorozatot egy olyan országban, ahol ilyen bűnözés állítólag nem létezik. A film producere Ridley Scott, rendezője pedig Daniel Espinosa.

A negyedik helyezett Bérhaverok  (The Wedding Ringer) majd kilencezres közönséget szerzett az előző időszakban. Míg a Halálos iramban 7 nézőinek a száma megfeleződött, addig az esküvős, bérhaveros vígjátékot megtekintő magyar nézők száma csaknem állandó maradt. A népszerűség talán annak is köszönhető, hogy a gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető. A filmet Jeremy Garelick rendezte.

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A filmek népszerűségét természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 3 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább