A legnézettebb filmek: 2015. április 16 – 22.

A legnézettebb filmek: 2015. április 16 - 22. | TOP 10A legnézettebb film a hazai mozikban a 2015. április 16 – 22. időszakban – megtartva múlt heti vezető helyét – a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan). Ebben az időszakban elegendő volt 45 ezer néző a hazai mozikban, hogy megszerezze a hét legjobban teljesítő filmje büszke címet. A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat hetedik részét egy, a héten debütált biztonsági őrös, akciós vígjáték, A pláza ásza Vegasban (Mall Cop 2) követi. A dagi pláza strázsa vicces akciójelenetei a második helyre repítették Andy Fickman rendező filmjét.

Noomi Rapace és Tom Hardy A 44. gyermek című filmbenA népszerűségi lista harmadik helyezettje ezen a héten a Sztálini Szovjetunióban játszódó, A 44. gyermek (Child 44) című amerikai thriller. A feszült hangulatú, politikával átszőtt krimi főhőse egy kegyvesztett ügynök, akinek fel kell göngyölítenie egy gyermekgyilkosság-sorozatot egy olyan országban, ahol ilyen bűnözés állítólag nem létezik. A film producere Ridley Scott, rendezője pedig Daniel Espinosa.

A negyedik helyezett Bérhaverok  (The Wedding Ringer) majd kilencezres közönséget szerzett az előző időszakban. Míg a Halálos iramban 7 nézőinek a száma megfeleződött, addig az esküvős, bérhaveros vígjátékot megtekintő magyar nézők száma csaknem állandó maradt. A népszerűség talán annak is köszönhető, hogy a gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető. A filmet Jeremy Garelick rendezte.

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A filmek népszerűségét természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =


Scroll to top