Mégsem a lányokat szereti a Star Trek szexi Uhura hadnagya?

A nemrég homoszexualitás jeleit mutató szexi színésznő bepasizott! Marco Perego futballsztárból festőművésszé avanzsált olasz életművész és Zoe Saldana színésznő a Sötétségben – Star Trek (már a mozikban!) sztárja egymásba habarodtak.

Star Trek szexi sztárjának új lovagja

Marco Perego a szexi színésznő új kedvese Marco Perego olasz futballistaként átélte azt a szörnyűséget, ami a sportolók legborzalmasabb rémálma: egy sportsérülés véget vetett a karrierjének. Ő azonban új utakat keresett, átköltözött a tengeren túlra és először egy étteremben vállalt mosogatás, majd kipróbálta magát mint festőművész. Az első kiállítása New Yorkban volt, ahol 20.000 és 30.000 dollár között keltek el képei!

(Forrás: http://observer.com/)

Mi ez a pálfordulás?

Épp a minap sugalmazta a dominikai gyökerekkel rendelkező amerikai színésznő Zoe Saldana, hogy akár egy nővel is el tudja képzelni az életét, erre olyan hírek érkeznek, hogy a színésznő újra bepasizott. A Sötétségben – Star Trek szexi Uhura hadnagya egyre gyakrabban látható az olasz macsóval, akivel viszonylag régen ismerik egymást. Most azt mondják, csak barátok, de ennél mégiscsak több lehet közöttük, hiszen csókolózni is látták már őket.

A Sötétségben - Star Trek szexi Uhura hadnagya Zoe Saldana
A Sötétségben – Star Trek szexi Uhura hadnagya Zoe Saldana

A Star Trek díszbemutatójának after partyját is jószerint egymás karjaiban töltötték, ami felér egy nyilvános beismeréssel. A 34 éves Perego eredetileg válogatott focista volt Velencében, de a lábsérülés véget vetett labdarúgó karrierjének. New Yorkba költözött, és öt év alatt bedolgozta magát a művészeti körökbe. Kalóz Peregónak is becézik, mert a frizurája miatt hasonlít Johnny Deppre A Karib-tenger kalózaiból.

Mégsem a lányokat szereti a Star Trek szexi Uhura hadnagya?
Mégsem a lányokat szereti a Star Trek szexi Uhura hadnagya?

Zoe Saldana már idehaza is megcsodálható Uhura hadnagy klingon nyelvtudással rendelkező fajközi kommunikációs szakértő szerepében, a nemrég startolt Sötétségben – Star Trek című Abrams sci-fiben. Annak idején Uhura volt az egyetlen nő az Enterprise parancsnoki hídján – most csatlakozik hozzá a második, Carol Marcus (Alice Eve) –, és ennek köszönhetően megkülönböztetett helyet foglalt el a vezető szerepet betöltő Kirk és Spock között, mert mindketten a barátságáért versengtek.

Uhura ösztönösen Spockhoz vonzódik, mert ő is normakövető típus – magyarázza Saldana. – De csodálja Kirk vadságát is, és tudja, hogy a férfinek mindig helyén van a szíve. Uhura különleges helyzetben van, mert mindkét férfi elismeri szakértelmét.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 3 =


Scroll to top