A kezdő (2015) amerikai filmvígjáték

Manapság nem kapkodnak az idősebb munkaerőért a cégek, de ebben a filmvígjátékban a 70 felé járó Robert De Niro A kezdő. Az Oscar-díjas színész Nancy Meyers vígjátékában ismét bolondozik egy jót a mozivásznon.

A kezdő (12)
Színes, amerikai filmvígjáték, 2015

Eredeti cím: The Intern
Főszereplők: Anne Hathaway, Robert De Niro, Rene Russo, Anders Holm, Adam DeVine, Zach Pearlman. Fényképezte: Stephen Goldlblatt. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Kristi Zea. Írta és rendezte: Nancy Meyers

Mozibemutató: 2015. szeptember 24. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

A kezdő – filmajánló

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze – egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

Hat év után jelentkezik új filmmel Nancy Meyers. A klasszikus filmkomédiák rendezője, a Mi kell a nőnek? és a Minden végzet nehéz után is ragaszkodik a stílusához: az ízléses és elsöprő nevettetéshez.

Trailer – A kezdő

https://youtu.be/DEtoFx1NYZI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =


Scroll to top