A kezdő (2015) amerikai filmvígjáték

Manapság nem kapkodnak az idősebb munkaerőért a cégek, de ebben a filmvígjátékban a 70 felé járó Robert De Niro A kezdő. Az Oscar-díjas színész Nancy Meyers vígjátékában ismét bolondozik egy jót a mozivásznon.

A kezdő (12)
Színes, amerikai filmvígjáték, 2015

Eredeti cím: The Intern
Főszereplők: Anne Hathaway, Robert De Niro, Rene Russo, Anders Holm, Adam DeVine, Zach Pearlman. Fényképezte: Stephen Goldlblatt. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Kristi Zea. Írta és rendezte: Nancy Meyers

Mozibemutató: 2015. szeptember 24. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

A kezdő – filmajánló

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze – egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

Hat év után jelentkezik új filmmel Nancy Meyers. A klasszikus filmkomédiák rendezője, a Mi kell a nőnek? és a Minden végzet nehéz után is ragaszkodik a stílusához: az ízléses és elsöprő nevettetéshez.

Trailer – A kezdő

https://youtu.be/DEtoFx1NYZI

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =


Scroll to top