A kém (2015) amerikai akció vígjáték

A kém (2015) amerikai akció vígjátékA kém főszereplője a pufók Susan, aki a CIA elemzőjeként dolgozik, de a terepre vágyik. Az íróasztal mögött összeszedett tudás vajon mennyit ér a gyakorlatban? A Melissa McCarthy alkati adottságaira épülő akció vígjáték különlegessége, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták! A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

A kém (+12)
szinkronizált amerikai akció vígjáték, 2015,

Eredeti cím: Spy
Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham, 50 Cent, Kamarás Iván. Fényképezte: Robert D. Yeoman. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Jefferson Sage. Írta és rendezte: Paul Feig

Mozibemutató: 2015. június 4. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Melissa McCarthy és Jude Law A kém című amerikai akció vígjátékban

A kém – filmajánló

A pufók csaj neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

Jason Statham A kém című amerikai akció vígjátékban

A női komédiák nagy mestere, Paul Feig a Koszorúslányok és a Női szervek után egy női James Bond-vígjátékot készített, melyben ismét arra a Melissa McCarthyra bízta a főszerepet, akivel mindkét előbb említett filmjében együtt dolgozott.

A kém – szinkronizált trailer:

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + tizenkettő =


Scroll to top