A kém (2015) amerikai akció vígjáték

A kém (2015) amerikai akció vígjátékA kém főszereplője a pufók Susan, aki a CIA elemzőjeként dolgozik, de a terepre vágyik. Az íróasztal mögött összeszedett tudás vajon mennyit ér a gyakorlatban? A Melissa McCarthy alkati adottságaira épülő akció vígjáték különlegessége, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták! A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

A kém (+12)
szinkronizált amerikai akció vígjáték, 2015,

Eredeti cím: Spy
Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham, 50 Cent, Kamarás Iván. Fényképezte: Robert D. Yeoman. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Jefferson Sage. Írta és rendezte: Paul Feig

Mozibemutató: 2015. június 4. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Melissa McCarthy és Jude Law A kém című amerikai akció vígjátékban

A kém – filmajánló

A pufók csaj neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

Jason Statham A kém című amerikai akció vígjátékban

A női komédiák nagy mestere, Paul Feig a Koszorúslányok és a Női szervek után egy női James Bond-vígjátékot készített, melyben ismét arra a Melissa McCarthyra bízta a főszerepet, akivel mindkét előbb említett filmjében együtt dolgozott.

A kém – szinkronizált trailer:

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + tizenkilenc =


Scroll to top