A gyerek másszon fára, ne a kütyüt birizgálja!

Kate Winslet legújabb filmjében a digitális világ egykori legnagyobb alakjának közeli munkatársaként szerepel. Ez persze nem zárja ki azt, hogy negatív véleménnyel legyen a digitális kütyük hatásairól…
Az Apple-alapító Steve Jobs közeli munkatársát alakítja Kate Winslet legújabb filmjében (Steve Jobs), a színésznő azonban a magánéletben háborút indított a különféle digitális eszközök ellen, egyet sem tűr meg az otthonában. Hogy miért? Félti a gyerekeit (Mia 15 éves; Joe 11 éves és a legkisebb Bear 2 éves).

A közösségi média túl nagy hatással van a fiatal nők önértékelésére – mondta az Oscar-díjas színésznő a Sunday Timesnak. – Igyekeznek úgy alakítani magukat, hogy tessenek másoknak. Mi lesz ennek a következménye? Étkezési rendellenesség. Ettől falra tudok mászni. Ezért nincs nálunk közösségi média.

Winslet az okostelefonokat és a tableteket is bojkottálja.

A gyerekek másszanak fára, játsszanak Monopolyt, vegyük el tőlük a kütyüket! Ha elmész egy étterembe, azt látod, hogy a szülők az asztal egyik oldalán ülnek, a gyerekek a másikon, és mindenki a kütyüjét birizgálja, nem is pillantanak egymásra.

A színésznő ugyanakkor hangsúlyozza, hogy nem szeretné, ha az antidigitális mozgalom szóvivőjének tartanák vagy azt gondolnák róla, mindenkinek meg akarja mondani, mit gondoljon, ezek csupán az ő házi szabályai.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + kettő =


Scroll to top