A függetlenség napja – húsz év múlva

1996-ban hatalmas siker volt Roland Emerich – A függetlenség napja című sci-fije, melynek főbb szerepeit Will Smith, Bill Pullman és Jeff Goldblum alakították. Csaknem húsz évvel az első rész bemutatója után a folytatást szervezi a rendező.

Tavaly év végén röppent fel először a hír arról, hogy Roland Emerich elkészíti az UFO inváziós filmjének folytatását. Korának leglátványosabb sci-fi akciófilmje 1997-ben a legjobb vizuális effektusok kategóriájában Oscar-díjat kapott, a mozipénztáraknál pedig világszerte több mint 800 millió dollárt kaszált. A siker javarészt a nagyszerű színészeknek is köszönhető, kérdés, hogy Will Smithék szerepelnek-e a folytatásban is.

A hírek szerint pont Will Smith az, aki nemet mondott a folytatásra. Steven Hiller kapitányt, az Amerikai Légierő egyik pilótáját alakító színész helyettesítését ügyes fordulattal oldanák meg az alkotók. Az új filmben Hiller kapitány fiának jutna kulcsszerep. A The Hollywoodreporter információi szerint már meg is találták erre a szerepre a megfelelő színészt, Jessie Usher személyében.

Csakúgy mint más készülőben lévő szuperprodukció esetén, A függetlenség napja 2. esetén is csakúgy repkednek a sztárnevek. Kérdés, hogy a három emblematikus szereplő, Will Smith, Bill Pullman és Jeff Goldblum közül kit láthatunk majd viszont a folytatásban, illetve igaz-e, hogy Liam Hemsworth is ott lesz a szereplők között.

Akárhogy is lesz, a fantasztikus első rész és Roland Emerich személye lehet a garancia az új katasztrófafilm sikerére.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × négy =


Scroll to top