A függetlenség napja – húsz év múlva

- filmrakat | 2015. március 4. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Készül A függetlenség napja 2.1996-ban hatalmas siker volt Roland Emerich – A függetlenség napja című sci-fije, melynek főbb szerepeit Will Smith, Bill Pullman és Jeff Goldblum alakították. Csaknem húsz évvel az első rész bemutatója után a folytatást szervezi a rendező.

Tavaly év végén röppent fel először a hír arról, hogy Roland Emerich elkészíti az UFO inváziós filmjének folytatását. Korának leglátványosabb sci-fi akciófilmje 1997-ben a legjobb vizuális effektusok kategóriájában Oscar-díjat kapott, a mozipénztáraknál pedig világszerte több mint 800 millió dollárt kaszált. A siker javarészt a nagyszerű színészeknek is köszönhető, kérdés, hogy Will Smithék szerepelnek-e a folytatásban is.

A hírek szerint pont Will Smith az, aki nemet mondott a folytatásra. Steven Hiller kapitányt, az Amerikai Légierő egyik pilótáját alakító színész helyettesítését ügyes fordulattal oldanák meg az alkotók. Az új filmben Hiller kapitány fiának jutna kulcsszerep. A The Hollywoodreporter információi szerint már meg is találták erre a szerepre a megfelelő színészt, Jessie Usher személyében.

Csakúgy mint más készülőben lévő szuperprodukció esetén, A függetlenség napja 2. esetén is csakúgy repkednek a sztárnevek. Kérdés, hogy a három emblematikus szereplő, Will Smith, Bill Pullman és Jeff Goldblum közül kit láthatunk majd viszont a folytatásban, illetve igaz-e, hogy Liam Hemsworth is ott lesz a szereplők között.

Akárhogy is lesz, a fantasztikus első rész és Roland Emerich személye lehet a garancia az új katasztrófafilm sikerére.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 2 =