A filmsztár első lépései az Instagramon

Megtette az első lépéseket az Instagramon Chris Hemsworth: bejelentkezett és már posztolt is. A jóképű színészt még idén új filmben láthatják a magyar mozinézők.

Chris Hemsworth új életet kezdett. Bejelentkezett az Instagramra. Első instás hetén csupán két képet tett közzé, az egyiken egy a kertjükbe betévedt kígyót mutatott meg a világon, a másikon edz: de a futógépen nem súlyzót, hanem az egyik kisfiát tartja a magasba.

A színésznek szüksége is van az izmaira. Nemcsak a Thor új, készülő része miatt, hanem mert Ron Howard új, különösen látványosnak ígérkező filmjében, melynek címe: A tenger szívében (In the Heart of the Sea) egy vitorlás hajó tengerészét alakítja, és nincs könnyű dolga: egy óriásbálna miatt hajótörést szenvednek, és a mentőcsónakban az óceánon hánykolódva csak a csodában reménykedhetnek.

Hemsworth Ausztráliában született, és állítólag voltak tengerészek az ősei között. Mostanában viszont nem száll vízre. Felesége, Elsa Pataky szintén használja az Instagramot, és állandó témája izmos férje, és aranyos iker fiaik egyike. A kommentjei pedig többnyire így szólnak: „Majd elolvadok!”

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × kettő =


Scroll to top