A felismerhetetlenségig átalakult a filmsztár

Az egyik legfoglalkoztatottabb színésznőt úgy átalakították új filmjében, hogy a nézők nem ismerték fel a filmvásznon. Pedig valóban Kate Winslet alakítja Joanna Hoffman szerepét!

Nagy derültséget keltett a Steve Jobs című film vetítésén a New York-i filmfesztiválon, amikor a vetítés elején az egyik néző kicsit túl hangosan megkérdezte: ki ez a színésznő? Az illető nem ismerte fel napjaink egyik legnagyobb sztárját, Kate Winsletet, aki külsőleg is teljesen átalakult a szerep kedvéért. Parókája, szemüvege és erős akcentusa miatt egy laikusnak tényleg nehéz azonnal rájönni, hogy ő bújt Steve Jobs munkatársa, Joanna Hoffman szerepébe.

Winslet nagyon készült a nehéz szerepre, és annak is örült, hogy a film szerkezete olyan, mint egy színdarabé: háromfelvonásos. A stáb különleges módon forgatott Danny Boyle rendező irányításával. Akár a színházban, minden “felvonást” tíz napig próbáltak, aztán egy napot pihentek, hogy leülepedjenek a dolgok, majd felvették a jeleneteket. Winslet szerint a munka intenzitása jól látszik a filmen, amivel a kritikusok is egyetértenek, akik erősen Oscar-várományosnak tartják a produkciót.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × kettő =


Scroll to top